Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Whirlpool PACW12CO este un aparat de aer conditionat mobil, cee ofera o capacitate de modificare a temperaturii foarte buna in camera unde este ampalsat. Beneficiaza, deopotriva, si de o serie de functii inteligente, timp in care ofera un design clasic. Pentru mai multe detalii utile, va asteptam sa ne urmariti in continuare.

Aparatul de aer conditionat portabil Whirlpool PACW12CO este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, timp in care este incadrat in clasa de eficienta energetica A, care pana nu demult era cea mai performanta clasa pentru un aparat mobil.

Acesta beneficiaza si de un sistem de filtrare de mare densitate care are capacitatea de a purifica aproape in totalitate aerul. Mai mult decat atat, se poate demonta  usor si se poate spala, nefiind necesara inlocuirea periodica a acestuia.

Whirlpool PACW12CO are la  baza atat functia de racire, cat si alte functii inteligente:

  • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii excesive din aer care ar putea provoca formarea mucegaiului.
  • Autocuratare – presupune uscarea vaporizatorului dupa ce activitatea de racire a luat sfarsit, prevenind dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului de pe suprafata sa.
  • Auto-restart – presupune reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.
  • Autodiagnoza – identifica orice problema aparuta la nivel functional, afisand pe display un cod specific ce poate fi gasit in manualul de utilizare.
  • Jet – permite intensificarea activitatii aparatului, astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid si, ulterior, mentinuta cu un consum redus de resurse.

Referitor la nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de putere, aparatul inregistreaza 64 dB. Nu este tocmai cea mai mica valoare, insa nici exagerat de mare.

Dimensiunile acestuia sunt de 44.8 cm lungime, 40.2 cm latime si 74.3 cm inaltime, cantarind 34 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Whirlpool PACW12CO este un aparat de aer conditionat mobil care isi face treaba eficient ce poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta pentru racorirea mai multor incaperi. Cumparatorii sustin ca isi fac treaba foarte bine cu el si ii ajuta enorm in sezonul canicular. Este usor de setat si isi face treaba fara probleme, chiar daca este putin cam galagios, insa nu exagerat. Din  punctul lor de vedere, a fost o alegere buna al carui raport calitate/pret este avantajos.

Recenzii pe scurt: Whirlpool PACW12CO

9.2

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.2/10

Pret

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functii utile
  • Capacitate de modificare a temperaturii buna
  • Usor de mutat

Puncte slabe

  • Putin cam zgomotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *