Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Toshiba Mirai 16000 BTU este un aparat de aer conditionat potrivit si pentru incaperii mai spatioase, reusind sa asgiure un confort termic optim indiferent de vremea de afara. Din punctul meu de vedere, este un  model bun, care isi face treaba impecabil, insa inainte de a lua orice decizie, va propunem sa aflati mai multe detalii utile in continuare.

Aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai 16000 BTU este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 16000 BTU/h, facand fata unor suprafete de pana la 47 mp, insa aici depinde si gradul de izolare al incaperii. De asemenea, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++ pe modul incalzire si A++ pe modul racire, fiind un model deosebit de economic.

Tehnologia pe Inverter prezinta un  rol foarte important in activitatea aparatului de aer conditionat intrucat permite compresorului sa isi varize in mod automat turatiile atingand conditiile climaterice dorite mult mai rapid. In plus, pe cicluri lungi, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Aparatul beneficiaza de sistem de filtrare avansat – filtru HEPA, reusind sa capteze eficient particulele de praf, poluare si polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii. Discutam, deci, de o purificare completa a aerului.

Toshiba Mirai 16000 BTU beneficiaza atat de functiile racire si incalzire, cat si de alte functii foarte interesate, cum ar fi:

 • Dezumidificare – vizeaza indepartarea umiditatii excesive din aer, prevenind astfel dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii orarului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – presupune reluarea automata a activitatii aparatului in cazul unei pene de curent, conform ultimelor setari realizate.
 • Sleep – ofera cele mai bune conditii pentru un somn linistit, prevenind  eventualele variatii de temperatura.
 • Auto clean – presupune uscarea imediata a vaporizatorului dupa incheierea activitatii de racire, prevenind astfel dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului si, implicit, a mirosurilor neplacute.
 • Auto-diagonoza – identifica orice problema aparuta la nivel functional, afisand pe display un cod specific pe care il veti putea gasi in manualul de utilizare.
 • Economic – permite reducerea consumului energetic cu pana la 25%, rescand sau scazand temperatura automat.
 • Hi power – intensifica activitatea aparatului pentru a obtine temperatura dorita mai rapid, ulterior, aceasta fiind mentinuta cu un consum redus de resurse.
 • Dezghetare automata – se activeaza automat in cadrul functiei de incalzire, dezghetand unitatea externa in cazul in care se formeaza gheata in interiorul ei.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de ventilare inregistreaza 43 dB, un nivel rezonabil, incapabil sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 79.8 cm lungime, 23 cm latime si 29.3 cm inaltime, cantarind 9 kg. Unitatea externa masoara 78 cm lungime, 29 cm latime si 55 cm inaltime, cantarind 34 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Toshiba Mirai 16000 BTU este un aparat de aer conditionat foarte bun atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire, reusind sa ofere tot confortul termic de care aveti nevoie indiferent de sezon. Cumparatorii actuali sunt extrem de incantati de el si sustin ca a meritat fiecare banut. Apreciaza eficienta acestuia, dar si diversitatea functiilor din dotare care il fac si mai util. De asemenea, este si foarte silentios, iar din punctul lor de vedere, a fost o alegere inspirata. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Toshiba Mirai 16000 BTU

9.8

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate mare
 • Sistem de filtrare performant
 • Numar mare de functii
 • Silentios

Puncte slabe

 • Fara tehnologie Wi-fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *