Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Lada frigorifica Zanussi ZFC14400WA, 140 l, Clasa A+, Alb

Zanussi ZFC14400WA este o lada frigorifica mica si accesibila ca pret, pregatita sa asigure conditiile optime pentru ca alimentele tale sa fie in deplina siguranta. Ar putea fi o alternativa in  materie de lazi frigorifice, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Lada frigorifica Zanussi ZFC14400WA este prevazuta cu un volum de 140 de litri si o capacitate de congelare de 13 kg in decursul a 24 de ore. Fiindca nu exista pereti despartitori, veti putea profita la maxim de tot spatiul pe care il pune la dispozitie. Exista un singur cos metalic la care poti renunta daca nu il consideri necesar. In principiu, recomanda depozitarea pachetelor mici in el, pentru a nu se pierde printre caserolele mai mari. In momentul in care in interiorul aparatului se inregistreaza o temperatura prea ridicata, ce ar putea pune in pericol alimentele, se va activa  un semnal  special in acest sens. Temperatura din interior este controlata prin intermediul termostatului amplasat in partea dreapta jos a aparatului.

Termostat Zanussi ZFC14400WA

Pentru o buna vizibilitate asupra interiorului, lada a fost echipata cu iluminare interioara. Totodata, ofera o autonomie buna, ce ajunge la 25 de ore, timp in care in cazul aparitiei unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. Pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii au venit si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 191 kWh.

Mai mult decat atat, este un aparat frigorific silentios ce inregistreaza numai 42 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 60.6 cm latime, 86.8 cm inaltime si 66.5 cm adancime, avand o greutate de 36.35 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Zanussi ZFC14400WA este o lada frigorifica eficienta, ce isi face treaba bine si careia nu am ce sa ii reprosez in perioada in care am testat-o. La randul lor, clientii sunt multumiti de ea si declara ca este mica, exact asa cum aveau nevoie pentru a nu ocupa mult spatiu, ingheata rapid si nici nu este galagioasa. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Pareri pe scurt: Zanussi ZFC14400WA

9.2

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Pret

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Functionare silentioasa
  • Economica
  • Diemnsiuni reduse
  • Autonomie buna

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *