Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Lada frigorifica Zanussi ZFC31400WA, 300 l, Clasa A+

Zanussi ZFC31400WA este o lada frigorifica destul de incapatoare, poate chiar de 3 ori mai spatioasa decat congelatoarele incorporate in combinele clasice. Ar putea fi o solutie foarte buna pentru cei ce obisnuiesc sa congeleze o cantitate mare de alimente, pastrandu-le in cele mai bune conditii.

Lada frigorifica Zanussi ZFC31400WA pune la dispozitie o capacitate de 300 de litri, dar si o capacitate de congelare de 17 kg in decursul a 24 de ore. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic anual de doar 272 kWh.

Compartimentarea acesteia este una destulde simpla, dar eficienta intrucat nu exista pereti despartitori, ceea ce inseamna ca poti profita la maxima de intreaga sa capacitate. In partea de sus se afla trei couri metalice, la care poti renunta daca nu le consideri utile. In principiu, poti adauga in ele pachete mai mici, care s-ar putea pierde printre cele mari.

Temperatura din interiorul aparatului poate fi modificata prin intermediul termostatului amplasat in partea dreapta jos. Totodata, se bucura de o autonomie foarte buna, ce ajunge pana la 32 de ore, timp in care, in cazul in care va aparea vreo pana de curent, alimentele tale vor fi mentinute in maxima siguranta.

Este un aparat destul de silentios, care inregistreaza un nivel al zgomotului de 49 dB. In plus, pentru o mai buna vizibilitate, aceasta a fost dotata cu iluminare interioara. Daca in interiorul se inregistreaza o temperatura prea ridicata ce ar putea afecta alimentele, se activeaza un semnal de avertizare special in acest sens.

Dimensiunile aparatului sunt de 106.1 cm latime, 86.8 cm inalitme si 66.8 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 50 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Zanussi ZFC31400WA este un produs bun ce se descurca eficient, este incapatoare si silentioasa. Clientii sunt multumiti de ea si sustin ca alimentele se pastreaza proaspete un timp indelungat, incap destul de multe pungi cu carne in interoorul sau si nici nu ocupa mult spatiu. De asemenea, sunt de parere ca isi merita toti banii si considera raportul calitate/pret a fi unul foarte bun.

 

Pareri pe scurt: Zanussi ZFC31400WA

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.4/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incapatoare
  • Silentioasa
  • Autonomie mare
  • Semnal avertizare temperatura ridicata

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *