Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Albatros RA-13T este un calorifer eficient ce reuseste sa incalzeasca intr-un timp relativ scurt incaperea unde este amplasat, fiind prevazut cu o putere mare. In plus, nici nu ocupa foarte mult spatiu in incapere, ceea ce constituie un avantaj.

Caloriferul Albatros RA-13T detine o putere maxima de 3000 W si trei trepte de putere pe care le vei regla in functie de preferinte. Avand o putere mare, producatorii o recomanda pentru incaperi cu suprafete de pana la 70 mp. De asemenea, beneficiaza de 13 elementi, asigurand o eficienta sporita si o incalzire rapida a camerei.

Panoul de control este amplasat lateral si se regaseste sub forma a doua butoane rotative, prin intermedul caruia vei putea controla nivelul temperaturii din camera. In acelasi timp, beneficiaza de termostat de camera ce se regleaza foarte usor.

Poate fi folosit cu succes chiar si in incaperi mai mari, precum poate fi mutat cu foarte mare usurinta dintr-o camera in alta. Acest lucru se datoreaza rotilor de transport rezistente si manerelor incorporate.

Beneficiaza de un design destul de simplu, insa din punctul meu de vedere, acest aspect conteaza mai putin. In plus, tot in lateral, dispune de un spatiu special unde poti depozita cablul de alimentare. Este foarte util fiindca nu te vei mai impiedica inutil de el in locuinta. Dimensiunile acestuia sunt de 57 cm latime si 55.5 cm inaltime, avand o greutate de 15.2 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Albatros RA-13T este un calorifer bun pe care te poti baza, fara doar si poate, in sezonul rece. Clientii actuali confirma acest lucru si declara ca incalzesc cu brio dormitoare, living-uri, bucatarii si asa mai departe, dovedindu-se cea mai potrivita solutie. De asemenea, apreciaza la el faptul ca este mic si nu ocupa mult spatiu in locuinta, poate fi setat foarte usor si il muta cu un minim de efort dintr-o parte in alta. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Pareri pe scurt: Albatros RA-13T

9.6

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.2/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Putere mare
  • Usor de transportat
  • Termostat reglabil
  • Silentios

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *