Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

ECG KG 400 Superior este un gratar electric foarte interesant cu ajutorul caruia poti prepara cei mai deliciosi carnati sau fripturi suculente. Este dotat dcu doua platane, fiecare dintre acestea avand termostat separat. Astfel, ai posibiltatea de a prepara doua feluri de mancarea diferite, in acelasi timp.

Platanele pot fi reglate in inaltime pana la 5 nivele, pentru a putea manevra cu surinta feliile de paine subtiri sau baghete umplute. Suprafatele de preparare sunt realizate din Ilag, un material special c eprovine din atelierele elvetiene, putand fi preparate intr-un mod sanatos, fara sa se arda.

Ai posibilitatea de a opta intre trei moduri de functionare: gratar clasic, coacere sau barbeque. Pentru a atinge temperatura optima de lucru, va trebui sa asteti aproximativ 2-3 minute. Beneficiza de doua termostate si doua butoane de comanda pentru ajustarea separata a nivelului de temperatura atat la nivelul placii superioare, cat si la nivelul celei inferioare. Temperatura poate fi modificata in intervalul 180-230 de grade Celsius.

Totodata, ECG KG 400 Superior dispune de maner cu suport incoporat si dispozitiv de blocare a placii superioare. Toata grasimea rezultata in urma procesului de gatit este colectata intr-o tavita de scurgere, ce la final va fi detasata si curatata foarte usor.

Puterea acestuia este de 2000 W, iar cele doua plite au o suprafata de 23 x 29 cm. La final, aceste plite se detaseaza foarte usor si pot fi spalate chiar si in masina de spalat vase. Greutatea acestuia este de doar 4.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

ECG KG 400 Superior este un gratar electric foarte practic in orice locuinte, ce se descurca eficient in prepararea legumelor, fripturilor si asa mai departe. Clientii actuali sunt multumiti de modul in care acest produs se descurca si sustin ca este foarte usor de folosit, temperatura se regleaza foarte usor, iar suprafata este suficient de mare. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: ECG KG 400 Superior

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Pret

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Platane reglabile pe 5 nivele
  • Usor de curatat
  • 2 termostate
  • Placi antiaderente

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *