Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Krups XP320830 este un espressor manual ce presupune un mod de utilizare destul de intuitiv si un pret rezonabil. Poate fi o alternativa de luat in calcul, atat acasa, cat si la birou.

Aparatul dispune de o pompa de presiune de 15 bari ce reuseste sa extraga eficient aroma cafelei si sa o potriveasca in functie de preferintele tale. De asemenea, beneficiaza de un boiler din aluminiu cu o tehnologie avansata pentru incalzirea rapida, in timp ce duza de abur reueste sa pregateasca un cappuccino cremos cu o spuma densa.

Panou control Krups XP320830Pentru a obtine bautura preferata exact pe gustul tau, va trebui sa realizezi toate setarile necesare. Datorita panoului de control foarte intuitiv, vei putea seta toti parametrii foarte rapid.

In acelasi timp, espressor-ul detine filtre de cafea, accesoriu pentur tasarea boabelor de cafea si spatiu pentru depozitarea linguritei. Mai mult decat atat, rezervorul are capacitatea de 1.5 litri, astfel ca vei putea prepara in acelasi timp cafea pentru mai multe persoane, fiind ideal atunci cand ai chiar si musafiri.

Filtrele de 1 sau 2 cesti permit prepararea de bauturi precum espresso simplu sau dublu, avand o aroma intensa putand fi preparata oricand in cel mai iscurt timp poisibil. Pentru a realimenta rezervorul cu apa, il poti detasa pentru a fi mai usor. In plus, si tavita se poate detasa foarte simplu.

Din punct de vedere estetic, este un aparat modern si destul de elegant, putand fi amplasat atat intr-o bucatarie, cat si intr-un birou. Culoarea neagra a carcasei il face si foarte usor de intretinut, fiind foarte usor de utilizat chiar si de catre cei mai putin priceputi cu electrocasnicele moderne.

Concluzii si Pareri de la clienti

Din punctul meu de vedere, Krups XP320830 este un espressor ce merita achizitionat, intrucat functioneaza eficient, prepara foarte bine cafeaua si este usor de folosit. Nici nu ocupa mult spatiu de depozitare, asa ca poate fi amplasat si in locuri mai mici. La randul lor, cumparatorii sunt multumiti de acest aparat si sustin ca prepara eficient cafeaua, iar rezultatul este pe gustul lor. In plus, timpul de preparare este scurt, iar setarile dorite se realizeaza foarte usor gratie panoului de control extrem de intuitiv. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Krups XP320830

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.8/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Boiler din aluminiu
  • Duza de abur pentru spuma densa
  • Prepararea simultana a doua cesti
  • Usor de folosit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *