Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

AlecoAir C20 Heatix este un convector electric care va poate imbunatati confortul termic fiind o solutie practica in orice locuinta. Totodata, se distinge prin design-ul sau elegant si modern, ce il face usor de integrat in orice decor, imbinand astfel perfect latura estetica si cea functionala. Dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Convectorul electric AlecoAir C20 Heatix prezinta o putere de 2000 W si este prevazut cu doua trepte de incalzire. Poate fi folosit atat asezat pe podea, cat si montat in perete. Poate face fata cu succes pentr incalzirea unei incaperi cu suprafata de pana la 30 mp.

O functie inovatoare si cu totul interesanta este cea Wi-fi, ce va permite sa controlati dispozitivul direct de pe telefonul mobil, folosind aplicatia. Astfel, veti putea controla in permanenta aparatul, veti putea realiza setarile dorite si monitoriza de la distanta activitatea sa.

Constituie o sursa de caldura cu rezultate rapida pentru cresterea temperaturii in locuinta ori intr-o sala de curs, birou si asa mai departe. Foloseste un element metalic care se incalzeste rapid si raspandeste caldura in aerul inconjurator. Aerul cald, mai usor, se ridica apoi prin gratarul de incalzire si incepe sa circule in interiorul camerei creand astfel un usor curent de convetie ce asigura omogenizarea cu aerul mai rece.

Aparatul poate functiona la fel de bine, in siguranta, si in incaperi precum baia, gratie nivelului de protectie IP24. Acesta protejeaza aparatul de strpii de apa, oferind un mod de operare sigur.

Verifica oferta de azi!

AlecoAir C20 Heatix permite o programare complexa pentru un consum optim in funcite de necesarul de caldura. Puteti opta pentru mod de operare Eco, Confort, Anti-inghet sau puteti seta un program de lucru la nivel de zile ale saptamanii, respectiv pe intervale orare prestabilite. De asemenea, puteti programa dispozitivul pentru a preincalzi camera ianinte de a ajunge acasa sau pentru a mentine temperatura din camera la un anumit nivel.

Modul de operare Eco presupune functionarea optima pe prima treapta de incalzire cu putere de 1000 W, economisind in acest fel energie electrica. Modul Confort presupune functionarea pe a doua treapta de incalzire cu putere maxima de 2000 W pana la atingerea temperaturii setate. Anti-inghet implica functionarea aparatului doar atunci cand detecteaza o temperatura de inghet sub 5 grade Celsius.

De asemenea, include si alte functii utile. De pilda, modul de detectare fereastra deschisa opreste functionarea aparatului atunci cand temperatura din camera coboara cu cel putin 5 grade Celsius intr-un interval de 10 minute. Astfel, previne consumul inutil atunci cand usa sau fereastra sunt deschise. Senzorul de temperatura externa masoara foarte precis temperatura aerului din apropierea convectorului.

Termostatul integrat va permite sa reglati temperatura cu cate un grad Celsius in intervalul 10-49 grade Celsius. Functia Timer permite setarea duratei in intervalul de pana la 24 de ore. Child Lock dezactiveaza panoul de control astfel incat cei mici sa nu poata deregla dispozitivul.

AlecoAir C20 Heatix poate fi controlat direct de pe panoul de control, din telecomanda sau de pe telefonul mobil. Vine la pachet cu o telecomanda cu infrarosu. Pentru a il controla de pe telefonul mobil, va trebui sa descarcati aplicatia AlecoAir.

Functia de protectie anti-inclinare activeaza modul standby pentru a evita o posibila rasturnare, atunci cand aparatul este inclinat la mai mult de 45 de grade.

Dimensiunile aparatului sunt de 26 cm inaltime, 83 cm latime si 52 cm adancime, avand o greutate de 8 kg.

Vezi si alta oferta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Convectorul electric AlecoAir C20 Heatix este un aparat foarte practic in orice locuinta ce ofera o serie de functii moderne, foarte interesante. Cumparatorii sunt multumiti de el si de eficienta acestuia si declara ca isi face treaba excelent. Unii dintre acestia il folosesc ca principala sursa de incalzire si sunt foarte incantati de modul de operare. Apreciaza si modul silentios de operare, precum si usurinta cu care poate fi setat, inclusiv de pe telefonul mobil. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: AlecoAir C20 Heatix

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Randament foarte bun
  • Functie Wi-fi
  • Siguranta in utilizare
  • Timer, protectie IP24 termostat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *