Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Ariston Lydos R 50L este un boiler electric cu ajutorul caruia va puteti bucura de apa calda oricand. Pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile despre acest produs.

Boilerul Ariston Lydos R 50L este un model ce ofera o capacitate de 50 de litri si se monteaza in perete, pe verticala. Prezinta o putere de 1800 W si poate incalzi apa la 65 de grade Celsius in 87 de minute. Are o presiune maxima de lucru de 8 bari si face parte din clasa de eficienta energetica C.

Acesta are la baza tehnologia revolutionara WaterPlus care mentine apa rece in partea inferioara a rezervorului, astfel ca va reduce amestecarea sa cu apa calda acumulata. In acest fel, se va asigura cu pana la 16% mai multa apa calda disponibila. In acelasi timp, include si tehnologia TitanShield care garanteaza o durata de viata mai mare si mentine constante performantele in timp. Suprafata interioara a incalzitoarelor este echipata cu dubla protectie impotiva coroziunii gratie proprietatilor naturale ale titanului combinate cu anod de magneziu de mari dimensiuni. Este o barierea minerala excelenta impotriva calcarului. Gratie proprietati unilor, titanul produce in mod natural o pelicula de dioxid ce impiedica formarea calcaruli pe suprafata interioara a rezervorului.

Dimensiunile aparatului sunt de 48 cm adancime, 56.8 cm inaltime si 45 cm latime, avand o greutate de 16 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Boilerul electric Ariston Lydos R 50L este o solutie pentru furnizarea apei calde foarte practica si eficienta, ideala in orice locuinta. Cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca isi face treaba excelent. Incalzeste foarte bine apa, furnizeaza o cantitate generoasa de apa si este usor de folosit. Cum nu au ce sa ii reproseze pana in acest moment, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Ariston Lydos R 50L

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Design

9.7/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Rezistenta mare
  • Cantitate generoasa de apa calda
  • Usor de folosit
  • Performante ridicate

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *