Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Tesy BiLight GCV804420B11TSR este un boiler electric foarte bun care va poate asigura o cantitate generoasa de apa calda. Este o solutie potrivita pentru cei care nu beneficiaza de apa calda de la retea, insa mai multe detalii importante vom discuta in continuare.

Boilerul electric Tesy BiLight GCV804420B11TSR prezinta o capacitate de 80 de litri si face parte din clasa de eficienta energetica C. Necesita montare in perete si se amplaseaza in pozitie verticala. Are o putere de 2000 W si necesita un timp de incalzire de aproximativ doua ore. Presiunea maxima de lucru este de 8 bari si poate incalzi apa in intervalul 15-65 de grade Celsius.

Modelul in discutie asigura o cantitate de apa calda cu pana la 15% mai mare. Acest lucru se datoreaza noului design al duzei de apa rece, ce creeaza efectul Piston Effect. Mai mult decat atat, salveaza pana la 16% din energia electrica, eliminand puntea termica dintre corpul boilerului si sistemul de prindere in perete.

Intrerupatorul unic BiLight prezinta doua moduri de operare, vizualizate prin schimbarea culorii luminii panoului. Culoarea rosie indica modul de incalzire, iar culoarea albastra indica gata de utilizare, apa ajungand la temperatura setata.

Panoul de control mecanic se afla in partea de jos a boilerului si este suficient de mare incat sa permita reglarea facila a temperaturii dorite. Puntele de setare a temperaturii sunt marcate destul de vizibil, astfel incat temperatura sa poata fi reglata usor si de catre persoanele cu deficiente de vedere.

Totodata, aparatul ofera siguranta in utilizare beneficiind de supapa de siguranta, dar si protectie anti-inghet. Beneficiaza si de izolatie cu grosimea de 1.8 cm.

Dimensiunile boilerului sunt de 44 cm diametru, 46.7 cm adancime, 84.5 cm inaltime si 44 cm latime, avand o greutate de 21 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Tesy BiLight GCV804420B11TSR este o alternativa de boiler electric foarte buna care ofera un randament excelent, de care cumparatorii au fost multumiti. Acestia sustin caface ceea ce promite, incalzeste bine apa si este foarte usor de setat. De asemenea, confirma si faptul ca inregistreaza un consum energetic decent, iar durata de viata a produsului este una foarte buna. Astfel, in opinia lor, raportul calitate/pret este excelent.

Pareri pe scurt: Tesy BiLight GCV804420B11TSR

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Siguranta in utilizare
  • Termostat reglabil
  • Consum rezonabil
  • Usor de setat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *