Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

AlecoAir D12 HOME este un dezumidificator casnic foarte bun, pe care te poti baza pentru a elimina cat mai rapid cu putinta umiditatea excesiva din aer, ajutandu-ne chiar sa si usuci hainele mai usor si mai rapid pe timpul iernii. Il puteti folosi oriunde de la dormitoare, living, bai pana la dressing, pivnite, centre sport, birou si asa mai departe. In plus, este foarte usor de transportat dintr-un loc in altul oferind o buna portabilitate.

Dezumidificatorul AlecoAir D12 HOME este prevazut in partea de sus cu un panoul de control ce dispune de butoane touch prin intermediul carora vom reusi sa realizam toate setarile necesare. De asemenea, putem monitoriza umiditatea din incapere si putem seta umiditatea la care dorim sa ajungem. In plus, beneficiaza de doua moduri de lucru si anume: modul auto prin care aparatul porneste sau se opreste singur, in functie de umiditatea mediului ambiant si umiditatea setata, dar si modul continuu care este recomandat pentru incaperile cu un nivel foarte mare de umiditate.

AlecoAir D12 HOME display

Functia de uscare rufe este una dintre cele mai interesante functii ale acestui model, fiindca in doar cateva ore aparatul va reusi sa usuce eficient hainele. De asemenea, acesta presupune un mod de functionare cat se poate de sigur gratie a doua functii importante: dezghetare automata si deconectare automata. Functia de dezghetare automata este extrem de utila atunci cand aparatul este folosit in incaperi cu temperaturi mai mici de 12 grade Celsius. Practic, aceasta se activeaza automat in momentul detectarii ghetii pe aripioaraele radiatorului. Totodata, functia de deconectare automata permite deconectarea imdiata a aparatului in momentul in care recipientul de condens s-a umplut. Daca totusi doriti o functionare continua a aparatului, fara intreruperi, puteti opta pentru conectarea unui furtun de 1/2 toli pentru a elimina condensul in canalizare. Mai mult decat atat, functia timer este foarte utila atunci cand doriti ca aparatul sa functioneze in anumite intervale orare.

Aparatul presupune un mod de functionare destul de simplu: aerul din incapere este absorbit cu ajutorul ventilatorului amplasat in aparat si trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi scazute. Agentul frigorific cu temperaturi reduse care circula prin serpentina radiatorului, il va raci pe acesta, producandu-se astfel fenomenul de condens. Umezeala rezultata este colectata intr-un rezevor cu capacitatea de 1.9 litri. Aerul eliberat ulterior va avea o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare.

Dezumidificatorul AlecoAir D12 HOME  detine o capacitate maxima de dezumidificare la temperatura de 30 de grade Celsius cu domeniu de functionare 30-80% de 12 litri pe zi. Acesta are capacitaea de a normaliza umiditatea dintr-o incapere cu suprafata de pana la 18 mp. Debitul aerului ventilat ajunge pana la 120 mc/h. Totodata, presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand in acest sens 40 dB.

Referitor la eficienta energetica, aparatul este incadrat in clasa A, asigurand un consum energetic de maxim 200 W pe ora. In plus, acesta detine un senzor cu higrostat reglabil ce permite controlarea automata a nivelului de umiditate. Odata depasita valoarea setata, aparatul va porni automat, si se va deconecta doar atunci cand nivelul dorit a fost atins.

Instalatia de filtrare prezinta un filtru lavabil, usor de detasat pentru a fi spalat. Agentul de racire folosit este R13a si face parte din grupa glimerilor, astfel ca va putea functiona la presiune si temperaturi mai ridicate, fara sa fie necesar un compresor cu capacitate mare. Dupa ce ati primit aparatul, in maxim 24 de ore va trebui sa il puneti in functiune pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. In caz contrar, compresorul s-ar putea deteriora din cauza lipsei de cantitati suficiente de agent frigorific, iar in acest caz, producatorii nu ofera garantie.

Modelul in discutie masoara 29.6 cm lungime, 21.7 cm latime si 43.6 cm inaltime, cantarind 10.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Dezumidificatorul AlecoAir D12 HOME este un model foarte bun, ideal pentru uz casnic, reusind sa restabilizeze nivelul umiditatii la un nivel optim. Clientii care sunt destul de numerosi sustin ca isi face treaba excelent, asa cum se si asteptau. Elimina foarte bine umezeala din incapere, este siletnios, compact si usor de mutat dintr-o camera in alta. Fiindca  isi face treaba foarte bine, l-au recomandat-o si cunoscutilor, apreciind raportul calitate/pret drept unul excelent.

Pareri pe scurt: AlecoAir D12 HOME

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Timer, Higrostat reglabil
  • 2 moduri de functionare: automat si continuu
  • Deconectare automata, dezghetare automata
  • Usor de transportat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *