Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Trotec TTK 122 E este un dezumidificator excelent pentru suprafete mari, ce reuseste sa restabilizeze umiditatea optima, pentru a preveni eventualele neplaceri. Beneficiind de roti de transport si manere ergonomice, aparatul poate fi transportat cu multa usurinta dintr-un loc in altul.

Dezumidificatorul Trotec TTK 122 E dispune in partea de sus de panoul de control cu ajutorul caruia vom regla nivelul umiditatii dorit. Aparatul prezinta un mod de functionare cat se poate de sigur fiind dotat cu functia de deconectare automata, dar si de dezghetare autoamnta. Functia de deconectare automata implica deconectarea aparatului atunci cand recipientul de condens s-a umplut. Functia de dezghetare automata este extrem de utila cand aparatul este folosit in incaperi cu temperaturi scazute. Aceasta se va activa in momentul in care se va detecta gheata pe aripioarele ventilatorului.

Functia Super Dry este, deopotriva, o functie foarte utila ajutand la uscare mai rapida a hainelor, chiar si in sezonul rece.

Modul de functionare al aparatul este urmatorul: aerul din incapere este absorbit cu ajutorul ventilatorului localizat in interior si trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi scazute. Agentul refrigerant cu temperaturi reduse care circula prin serpentina radiatorului va raci aerul, de unde va rezulta fenomenul de condens. Apa va fi adunata intr-un recipient cu capacitatea de 10 litri. In cazul in care doriti functioneaza continua, fara intreruperi, a apartgului, atunci trebuie sa stiti ca puteti conecta un furtun de 1/2 toli pentru a elimina apa direct in canalizare.

Dezumidificatorul Trotec TTK 122 E detine o capacitate de dezumidificare de 40 de litri pe zi, debitul aerului fiind de 350 mc/h. Este un model potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 120 mp. Totodata, zgomotul produs este de 47 dB, nefiind un nivel destul de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Referitor la consumul energetic, pe ora aparatul inregistreaza 700 W. Mai mult decat atat, acesta prezinta si un higrostat reglabil, ce permite controlarea permanenta a umiditatii din aer. Daca umiditatea din aer depaseste valoarea setata, aparatul porneste automat. Se deconecteaza doar in momentul in care umiditatea atinge nivelul dorit. Modelul analizat poate fi folosit in incaperi cu temperaturi de 9-35 de grade Celsius si domeniu de functionare 40-100% u.r.

Agentul frigorific folosit este R140a si face parte din grupa glimerilor, putand rula la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie necesar un compresor cu capacitate mare. In acelasi timp, va trebui sa puneti aparatul in functiune in maxim 24 de ore de cand l-ati primit, pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze din circuit in compresor. In caz contrar, riscati sa deteriorati compresorul, iar producatorii nu ofera garantie in acest caz.

Dezumidificatorul analizat masoara 43.5 cm lungime, 31 cm latime si 65 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 23 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Trotec TTK 122 E este un aparat foarte bun, ce face fata cu succes si unor suprafete foarte mari, mentinand umiditatea optima pentru un mediu curat si sanatos. Clientii sustin ca au facut o alegere excelenta aparatul functionand in parametrii optimi. Elimina rapid umezeala, este usor de setat, dar si de transportat. Il recomanda cu incredere si altor persoane considerand raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Trotec TTK122E

9.7

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie Super Dry
  • Deconectare automata, dezghetare automata
  • Ideal pentru suprafete mari
  • Usor de transportat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *