Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Peltier Trotec TTP2E este un dezumidificator casnic foarte util, potrivit pentru incaperi mici ce reuseste sa ofere un nivel optim al umiditatii din locuinta. In plus, este usor de mutat dintr-o camera in alta fiind foarte usor, putand fi folosit in orice fel de incapere.

Dezumidificatorul Peltier Trotec TTP2E este aparatul potrivit pentru incaperi cu suprafata de pana la 2-3 mp. Gratie dimensiunilor compacte si a design-ului modern, poate fi integrat in orice fel de decor. Acesta are la baza un element termoelectric Peltier, inlocuind compresorul si elementul de racire. De asemenea, datorita sistemului de filtrare, vor fi indepartate parul de animale, scamele si praful din locuinta.

Aparatul beneficiaza de functie de deconectare automata care asigura o functionare siguranta. Aceasta presupune deconectarea aparatului in momentul in care rezervorul s-a umplut cu condens. Recipientul din dotare ofera o capacitate de 0.5 litri.

Capacitatea de dezumidificare in decursul a 24 de ore este de 0.22 litri. Totodata, aparatul presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand cel mult 35 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 9.5 cm lungime, 22 cm latime si 15 cm inaltime avand o greutate de doar 1 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Peltier Trotec TTP2E este un dezumidificator mic si practic ce te poate ajuta sa elimini umezeala din incaperi cu suprafete mai mici. Clientii sustin ca isi face treaba bine, colectand destul de multa apa rapid. De asemenea, au mai declarat ca ocupa foarte putin spatiu si este foarte silentios. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Peltier Trotec TTP2E

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.0/10

Pret

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Tehnologie Peltier
  • Deconectare automata
  • Silentios
  • Dimensiuni compacte

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *