Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Alizee AW09GR este un aparat de aer conditionat ce vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte atractiv, despre care vom discuta pe larg in cele ce urmeaza. In principiu, este potrivit pentru dormitoare sau birouri foarte mici, oferind tot confortul de care ai nevoie. In plus, in pret este inclus si kitul de instalare.

Aparatul de aer conditionat Alizee AW09GR este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, ceea ce il face potrivit pentru suprafete de pana la 18 mp. Ei bine, aceasta valoare poate varia si in functie de inaltimea camerei sau gradul de izolare al acesteia. Totodata, este un aparat economic, incadrat inc lasa de eficeinta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in eficientizarea actvitatii aparatului intrucat datorita acesteia compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, in vederea atingerii temperaturii dorite mai rapid. In continuare, acesta va fi mentinuta cu un consum minim de resurse. Pe cicluri lungi de functionare, se pot obtine economii de pana la 40% comparativ cu un sistem de climatizare clasic cu compresor On/Off.

Aparatul poate fi folosit in orice sezon beneficiind atat de functia de racire, cat si de cea de incalzire. In plus, acesta mai este prevazut si cu:

 • Dezumidificare si ventilatie – vizeaza eliminarea umiditatii excesive dn aer, asigurand un mediu curat, departe de mucegai.
 • Mod Turbo – intensifica activitatea aparatului pe perioade scurte de timp, pana ce temperatura dorita va fi atinsa, ulterior, aceasta fiind mentinuta cu un consum minim de resurse.
 • Functia de dezghetare inteligenta – se activeaza doar in cadrul regimului de incalzire si se refera la pauze de scurta durata in momentul in care se detecteaza gheata in unitatea externa. Aceasta va fi decongelata in mod natural, dupa care aparatul isi va putea relua activitatea.
 • Functia I Feel – transforma telecomanda aparatului in termostat de camera, pentru a mentine temperatura constanta.

 • Mod Sleep – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva factorilor perturbatori. Impiedica modificarea brusca a temperaturii, in timp ce aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Functia de auto-restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat, chiar si dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Timer – permite setarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Functia de autodiagnoza – identifica o eventuala problema inca din stare incipienta, afisand pe ecran un cod specific si intrerupand activitatea aparatului. Acel cod poate fi gasit in manualul de utilizare pentru a verifica despre ce este vorba.

Totodata, aparatul sta foarte bine si in ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, astfel ca pe prima treata inregistreaza 28 dB, pe a doua 39 dB, pe a treia 32 dB, iar pe a patra 39 dB.

Dimensiunile unitatii externe sunt de 79 cm lungime, 27.5 cm latime si 20 cm inaltime, avand o greutate de 9 kg. Totodata, unitatea externa masoara 32 cm lungime, 54 cm latiem si 77.6 cm inaltiem,a vand o greutate de 29.5 kg.

Concluzii si Pareri

Alizee AW09GR este un aparat eficient, ce isi face treaba fara probleme atat setat pe modul racire, cat si pe modul incalzire. Clientii confirma acest lucru si declara ca isi face treaba foarte bine, functiile sunt suficient de diversificate, iar modul de functionare destul de silentios. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere foarte buna si considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Alizee AW09GR

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Functii moderne
 • Operare silentioasa
 • Kit de instalare inclus
 • Tehnologie Inverter

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *