Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU este un aparat de aer conditionat potrivit pentru incaperi de dimensiuni medii, ce ofera un bun randament si o serie de functii foarte interesante, despre care vom discuta pe larg in cele ce urmeaza. Va invitam sa ne urmariti in continuare si sa descoperiti cele mai importante detalii despre acest model!

In primul rand, trebuie sa stii ca aparatul de aer conditionat Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU ofera o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, ceea ce inseamna ca va fi potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 35 mp, cu o inaltime standard de 2.7 m. Cu cat inaltimea incaperii creste, cu atat suprafata se micsoreaza. Desigur, este la fel de important si nivelul de izolare termica a incaperii.

In ceea ce priveste consumul, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ambele calse fiind considerate performante si garanteaza un consum redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol imortant in eficientizarea activitatii aparatului fiindca gratie acesteia, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid. Ulterior, va fi nevoie doar de mentinerea acesteia cu un consum redus de resurse. Astfel, se pot obtine economii de pana la 40% comparativ cu un sistem de climatizare clasic, cu compresor On/Off.

De asemenea, aparatul beneficiaza de unul dintre cele mai perforamnte sisteme de filtrare de pe piata. Acesta este capabil sa asigure o purificare completa a aerului eliminand atat particulele de praf, poluare si polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii.

Poate fi folosit fara probleme in orice sezon, fiindca dispune atat de functia de racire, cat si de cea de incalzire. In plus, acesta mai prezinta si alte functii la fel de eficiente si utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare si ventilatie – pot fi folosite pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului, creand un mediu placut si sanatos.
 • Timer – permite functionarea aparatului pe intervale orare presetate.
 • Functia auto-restart – aparatul isi poate relua automat activitatea, luand in considerare ultimele setari realizate, chiar si dupa o pana de curent.
 • Functia 2 Step Cooling – presupune existenta a doua trepte de racire: Fast si Comfort. Fast se refera la rapiditatea cu care este atins confortul dorit, in timp ce cea de-a doua se refera la consumul energetic optimizat, pana ce temperatura dorita a fost atinsa.
 • Functia Good Sleep – are rolul de a proteja somnului impotriva factorilor perturbatori. Elimina modificarile bruste de temperatura si reduce nivelul de zgomot produs de aeroterma.
 • Functia de autocuratare – usuca rapid vaporizatorul, eliminand riscul aparitiei mucegaiului si a bacteriilor pe suprafata sa, principalele responsabile pentru formarea mucegaiului.

Nivelul de zgomot produs pe cea mai puternica treapta de ventilare este de 42 dB. Nu este cel mai silentios model, insa cu siguranta valoarea respectiva nu este suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Unitatea interna masoara 82 cm lungime, 21.5 cm latime si 28.5 cm inaltime alaturi de o greutate de 8 kg, in timp ce unitatea externa masoara 66 cm lungime, 24.2 cm latime si 47.5 cm inaltime, avand o greutate de 22.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU este un aparat de aer conditionat ce ofera toate functiile si tehnologiile de care ai nevoie, pentru a te bucura de un confort sporit, dar si de un aer mai curat. Clientii actuali sunt foarte multumiti de modul in care acesta isi face treaba, sustinand ca functiile din dotare sunt suficient de diversificate pentru a acoperi orice tip de nevoi. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

Pareri pe scurt: Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret bun
 • Functii moderne
 • Sistem de filtrare performant
 • Tehnologie Inverter

Puncte slabe

 • Lipsa tehnologie Wi-fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *