Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Alizee AW12GR este un aparat de aer conditionat ce face fata cu brio unor suprafete medii si vine la pachet cu o gama variata de functii moderne, menite sa sporeasca tot confortul casei tale. In plus, vine la pachet cu kit de instalare inclus ceea ce constituie un avantaj.

Aparatul Alizee AW12GR este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, astfel ca va face fata foarte bine unei suprafete de pana la 23 mp. Bineinteles ca in calcularea suprafetei, este important de luat in considerare si inaltimea incaperii, precum si gradul de izolare al acesteia. Totodata, reuseste sa ramana un aparat economic, incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol important in optimizarea activitatii aparatului. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile astfel incat temperatura dorita va fi atinsa mult mai rapid, iar ulterior, mentinuta cu un consum minim de resurse. Pe cicluri lungi de functionare, se pot obtine economii semnificative de pana la 40% comparativ cu un sistem de climatizare normal, cu compresor On/Off.

Functiile de climatizare care stau la baza acestui aparat sunt cea de racire si cea de incalzire. Insa pe langa acestea, Alizee AW12GR mai dispune si de:

 • Dezumidificare si ventilatie – vizeaza eliminarea umiditatii excesive din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului in vederea atingerii temperaturii dorite mai rapid, ulterior fiind necesara doar mentinerea acesteia cu un consum redus de resurse.
 • Autodiagnoza – identifica orice problema aparuta la nivel functional, inca din stare incpienta. Aparatul isi va intrerupe activitatea in mod automat, iar pe display va aparea un cod specific fiecare erori. Cautand respectivul cod in manualul de utilizare, vei putea vedea despre ce este vorba.
 • Dezghetare inteligenta – se activeaza automat in timpul regimului de incalzire si se refera la oprirea aparatului in momentul in care detecteaza gheata formata in unitatea externa. Acesta va reporni indata ce gheata s-a decongelat in mod natural. Aceasta functie este pornita doar atunci cand se detecteaza gheata.
 • Functia I Feel – transforma telecomanda in termostat de camera ce va transmite in mod automat feedback in vederea mentinerii unei temperaturi constante.

 • Modul Sleep – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva tuturor factorilor perturbatori. Astfel, nu vei resimti modificari burste de temperatura si nici zgomotul produs de aeroterma nu te va deranja.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Functia Auto-restart – permite reluarea in mod automat a activitatii aparatului chia rsi dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.

Pe cea mai puternica treapta de putere, nivelul de zgomot produs atinge 42 dB. Chiar daca nu este cel mai silentios aparat, cu siguranta aceasta valoare nu va fi suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 79 cm lungime, 27.5 cm latime si 20 cm inaltime, avand o greutate de 9 kg. Pe de alta parte, unitatea externa masoara 32 cm lungime, 59.6 cm latime si 84.8 cm inaltime, avand o greutate de 31 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Alizee AW12GR este un aparat de aer conditionat eficient, ce reuseste sa asigure confortul de care ai nevoie chiar si cand temperaturile de afara ating valori extreme. La randul lor, clientii sunt foarte multumiti de modul in care isi face treaba sustinand ca face fata cu brio incaperilor unde este ampalsat, fiind si destul de silentios. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

 

Recenzii pe scurt: Alizee AW12GR

9.4

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Functii moderne
 • Tehnologie Inverter
 • Kit de instalare inclus

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *