Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU este un aparat de aer conditionat modern, pregatit sa iti asigure tot confortul de care ai nevoie chiar si in sezoanele cu temperaturi extreme. Din punctul meu de vedere, este un produs care merita sa ii acorzi o sansa si sa afli mai multe detalii despre el.

Aparatul de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU dispune de o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, motiv pentru care va fi potrivit pentru suprafete de pana la 35 mp. Ei bine, suprafata poate varia si in functie de inaltimea incaperii, dar si de gradul de izolare al acesteia. In acelasi timp, reuseste sa fie si un aparat economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in activitatea sa, astfel ca acel compresor din dotare va reusi sa isi modifice in mod automat turatiile.  Acest lucru inseamna ca temperatura dorita va fi atinsa mult mai rapid, iar ulterior, aceasta va fi doar mentinuta cu un consum minim de resurse. In plus, s-a dovedit ca reuseste sa obtina economii de pana la 40% cu energia electrica comparativ cu un sistem de climatizare clasic cu compresor On/Off.

De asemenea, Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU este prevazut cu un sistem de filtrare ultra-performant, capabil sa asigure o purificare completa a aerului. Acesta elimina eficient atat cele mai fine particule de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. Totodata, are marele avantaj de a fi lavabil si nu necesita inlocuirea periodica, ce nu ar face altceva decat sa genereze cheltuieli inutile.

Aparatul poate fi controlat atat prin intermediu telecomenzii din dotare, cat si cu ajutorul telefonului mobil. A doua varianta presupune conectarea la internet, dar si descarcarea unei aplicatii. Astfel, vei reusi sa setezi, programezi sau pornesti/opresti aparatul de la serviciu, de la cumparaturi sau chiar din vacanta.

Aparatul este prevazut atat cu functia de racire, cat si cu functia de incalzire, ce permite functionarea in orice sezon. Totodata, acesta este prevazut si cu alte functii interesante si foarte utile:

 • Dezumidificare si ventilatie – vizeaza eliminarea eficienta a umiditatii excesive din aer, prevenind astfel aparatia mucegaiului in incapere.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare, in functie de orele cele mai avantajoase pentru tine.
 • Auto-restart – aparatul isi poate relua in mod automat activitatea chiar si dupa o pana de curent, luand in considrare ultimele setari realizate.
 • Auto-curatare – mentine vaporizatorul uscat, pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa.
 • Good Sleep – iti protejeaza somnul impotriva factorilor perturbatori. Nu permite modificarea brusca a temperaturii, iar aeroterma va functiona inr egim silentios.
 • Fast – intensifica activitatea aparatului in vederea atingerii rapide mult mai rapid, ulterior, temperatura respectiva fiind metninuta cu un consum minim de resurse.

Pe cea mai puternica treapta de putere, aparatul inregistreaza 40 dB. Astfel, se asigura o functionare silentioasa si un confort sporit.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 82.6 cm lungime, 26.1 cm latime si 26.1 cm inaltime, cantarind 9.5 kg. In acelasi timp, dimensiunile unitatii externe sunt de 66 cm lungime, 24.2 cm latime si 47.5 cm inaltime, avand o greutate de 22.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU este un aparat performant ce asigura tot confortul de care ai nevoie, chiar si cand afara termometrele inregistreaza temperaturi extreme. Clientii actuali sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca aparatul functioneaza ireprosabil si apreciaza foarte mult posibilitatea de a il programa de pe telefon, dar si modul silentios. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Recenzii pe scurt: Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne diversificate
 • Functionare silentioasa

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *