Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Gemevo® CARE este un aparat cu aerosoli prevazut cu nebulizator portabil ultrasonic eficinet in cazul racelilor, dar si a altor afectiuni la nivelul cailor respiratorii. Poate fi utilizat cu succes atat de adulti, cat si de copii.

Aparatul include un design simplist, iar dimensiunile reduse fac transportul acestuia mai usor, atunci cand este necesar. Il puteti utiliza acasa sau in deplasare, caci presupune si un mod facil de utilizare. Actionand butonul ON/OFF, iar apoi dupa aprinderea logo-ului, puteit incepe tratamentul propriu zis.

Dispozitivul poate opera atat pe baterii, cat si prin cablu USB Type-C. Astfel, acesta asigura o flexibilitate excelenta si un mod de utilizare placut, timp in care zgomotul produs este unul redus.

Aparatul Gemevo® CARE include o cupa pentru adaugarea medicamentelor cu capacitatea de 10 ml, iar capacitatea de vaporizare fiind de 0.25 ml/min. Dimensiunea particulelor emise este de 3.7 nanometri. Kit-ul include aparatul propriu-zis, duza de inhalare, masca pentru adult, masca pentru copil, cablul de incarcare, saculetul de depozitare si, desigur, manualul cu instructiuni.

Dimensiunile produsului sunt de 6.7 cm lungime, 4.2 cm latime si 11.65 cm inaltime.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Asadar, Gemevo® CARE este un aparat de aerosoli foarte bun, pe care il pot folosi atat adultii, cat si copiii. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si confirma ca isi face treaba excelent. Se ridica la nivelul asteptarilor sale, iar ceea ce este foarte intersant este ca aparatul in sine este destul de mic, astfel incat poate fi manevrat cu usurinta si poate fi transportat fara probleme. Efectele sunt miraculoase, iar aparatul este atat de usor incat il poate sustine in maini si un bebelus mai mic de un anisor. In plus, nici nu produce mult zgomot ceea ce reprezinta un avantaj caci ar fi putut sa ii sperie pe cei mici. Il recomanda astfel mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Gemevo® CARE

9.9

Calitate

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.8/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Compact si usor
  • Silentios
  • Potrivit atat pentru adulti, cat si pentru copii
  • Utilizare intuitiva

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *