Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Boxa inteligenta Google Nest Hub (2nd Gen) este un dispozitiv ce face parte din a doua generatie de la Google ce ofera o experienta deosebita. Puteti asculta muzica preferata sau urmari clipurile dorite oriunde in casa, puteti controla luminile, televizoarele si alte dispozitive inteligente compatibile cu aceasta. Totodata, va poate ajuta sa va treziti dimineata folosind-o pe post de alarma.

Google Nest Hub (2nd Gen) functioneaza cu difuzoarele si afisajele Nest astfel ca toata lumea va fi sincronizata. Puteti difuza mesaje in toata casa sau chiar efectua apeluri audio Duo. Mai mult decat atat, aveti posibilitatea de a opri in orice moment microfonul, ceea ce va asigura un grad ridicat de confidentialitate. Puteti sterge foarte usor si istoricul asistentului Google oricand doriti.

Un alt aspect interesant este acela ca puteti urmari emisiuni pe Netflix, De asemena, puteti viziona videoclipuri pe Youtube si asculta muzica pe difuzorul imbunatatit. Transmiteti in flux din serviciile muzicale pe care le utilizati cel mai mult, cum ar fi Youtube Music, Spotify si Pandora. Cu o simpla atingere puteti redam intrerupe, rasfoi sau controla volumul.

De asemenea, acest dispozitiv va poate urmari somnului, atunci cand adormiti si cand va treziti. Sleep Sensing utilizeaza Motion Sense pentru detectarea miscarii si respiratiei, fara camera. Totodata, boxa inteligenta Nest Hub detecteaza toate dispozitivele conectate, ceea ce face sa le puteti controla mai usor. In acest context, aveti posibilitatea chiar sa aprindeti lumini, blocati usi sau porniti termostatul. Puteti intreba Google chiar si despre vreme, stiri, sport si asa mai departe, iar raspunsurile le veti primi in timp scurt.

Mai mult decat atat, puteti face chiar si rezervari la un restaurant folosind acest dispozitiv. Important de retinut este faptul ca Google Nest Hub (2nd Gen) necesita conectarea la reteaua Wi-Fi, o priza electrica in apropiere si un dispozitiv mobil compatibil fie Android, fie iOS. Pentru a putea efectua apeluri, este nevoie de crearea de conturi Google Duo atat pentru voi, cat si pentru destinari. Functiile prin care este detectat somnul sunt supuse permisiunilor si setarilor voastre. Utilizeaza miscarea, sunetul si alte date despre dispozitive, precum si senzorii pentru a functiona necesitand amplasarea aparatului cat mai aproape de pat si calibrarea pentru pozitia de dormit.

Dimensiunile acestei boxe sunt de 17.7 x 6.95 x 12 cm, cantarind doar 540 de grame.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Boxa inteligenta Google Nest Hub (2nd Gen) este un dispozitiv inovator de care clientii au ramas placut surprinsi. Acestia au declarat ca este un produs de calitate, care s-a conectat foarte usor la dispozitivele inteligente si care detine o aplicatie foarte simplu de utilizat. Sunetul este clar si placut, controlul aparatelor din locuinta se realizeaza usor, iar senzorii inteligenti ofera o precizie foarte buna. Sunt foarte incantati de alegerea facuta pe care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Google Nest Hub (2nd Gen)

9.9

Calitate

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.9/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Senzori inteligenti cu precizie buna
  • Aplicatie usor de utilizat
  • Control facil a altor dispozitive inteligente
  • Conexiune buna

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *