Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

iHunt RoboMower APP 2500m2 PRO este un robot potrivit pentru tuns gazon si iarba care va poate simplifica munca si ajuta sa mentineti gradina ordonata fara efort. Practic, face treaba in locul vostru, iar in acest timp, voi va puteti relaxa. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Robotul de tuns gazonul iHunt RoboMower APP 2500m2 PRO vine la pachet cu tot ceea ce este nevoie pentru a il instala si, ulterior, utiliza. Kit-ul este potrivit pentru o suprafata de pana la 2500 mp.

Acesta include sistem de siguranta ce are la baza senzori de impact, inclinare si ridicare, pentru ca aparatul sa poate detecta singur eventualele obstacole ce ii pot aparea in cale. Mai mult decat atat, include si senzor de ploaie integrat. Pentru a il proteja de furt, dispozitivul include protectie prin cod PIN, dar si semnal de avertizare.

iHunt RoboMower APP 2500m2 PRO permite ajustarea reglarii inaltimii de taiere intre 25 mm si 60 mm, fiind potrivit pentru inclinatii de pana la 37%. Pentru a il transporta usor include si maner ceea ce il face usor de manevrat. Partea si mai interesanta este ca puteti controla dispozitivul prin aplicatia RoboMower App Pro, ceea ce ii ofera dispozitivului o buna flexibilitate.

Robotul poate fi folosit chiar si pentru terenuri accidente, fereste gropile, iar rotile din spate au un diametru de 20 cm, viteza de rotatie a cutitelor asigurand o taiere uniforma si ferma. In timpul functionarii, aparatul nu este galagios, nu trebuie alimentat cu benzina, nu miroase urat si nu deranjeaza astfel vecinii.

Se instaleaza foarte usor si rapid, producatorii punand toate informatiile necesare la indemana si primiti tot ce e nevoie inclusiv statia de incarcare sau cablul de delimitare. Setati rapid inaltimea de taiere, schimbati atunci cand este necesar cutitele de taiere si il configurati numaidecat cu ajutorul display-ului integrat.

Robotul este protejat chiar si de ploaie sau umiditatea ridicata din gazon atunci cand este cazul. Senzorii inteligenti il opresc imediat atunci cand iarba este umeda dupa ploaie. In momentul in care aceasta se usuca, robotul isi porneste activitatea.

Pachetul include robotul de tuns, statia de incarcat si patru suruburi de fixare, cablul perimetral de 200 de metri, carlige de fixare pentru cablu 240 de bucati, 9 lamele de taiere, 4 cleme de conectare a cablului perimetral, doi pini de incarcare si 10 suruburi de fixare pentru lamele de tuns.

Acumulatorul ofera o autonomie de 2 ore, iar durata de incarcare a bateriei fiind de 3 ore. Dimensiunile robotului sunt de 53 cm lungime, 35.5 cm latime si 24 cm inaltime, avand o greutate de 9 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Robotul de tuns iHunt RoboMower APP 2500m2 PRO este o solutie practica si confortabila pentru utilizator astfel incat sa aveti un gazon mereu ingrijit. Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca aparatul functioneaza foarte bine. Tunde foarte bine, creste turatia pentru a iesi din gropi sau pentu a trece peste portiuni cu iraba mai mare, se intoarce daca gaseste un obstacol care nu este marcat cu sarma, iar aplicatia mobila o considera utila. Recomanda mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este  foarte bun.

Pareri pe scurt: iHunt RoboMower APP 2500m2 PRO

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Aplicatie mobila
  • Reglare inaltime de taiere
  • Senzori ploaie
  • Acopera o suprafata de pana la 2500 mp

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *