Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

BabyToy™ AG-D1 4MP este o camera de supraveghere care poate fi montata atat la interior, cat si la exterior ce ofera imagini clare, in timp real. Include o serie de functii utile pentru o buna monitorizare a casei, despre care vom discuta pe larg in continuare.

Camera de supraveghere BabyToy™ AG-D1 4MP prezinta rezolutie Full HD 4 MP, ceea ce ii permite sa transmita imagini clare. De asemenea, ofera o buna vizibilitate si pe intuneric, gratie LED-urilor cu lumina alba, va capta imagini color. Imaginile inregistrate pot fi stocate la randul lor, fie pe card, fie direct pe Cloud.

Printre functiile din dotare, se numara cea de zoom digital care va permite sa mariti imaginea, dar si senzorii de miscare, ce detecteaza orice miscare si va va notifica imediat. Datorita functiei Wi-fi, va puneti conecta la camera de supraveghere direct de pe telefonul mobil, unde veti obtine imaginile inregistrate.

Mai mult decat atat, aceasta camera inregistreaza si audio, ba chiar va permite sa si vorbiti. Se roteste automat dupa persoanele care misca in camera sau o puteti roti chiar voi din aplicatie. Este compatibila atat cu Android, cat si cu iOS.

Pentru a putea fi folosita in siguranta si in exterior, aceasta a fost preavzuta cu rezistenta la apa si praf IP66.

Pentru functionarea camerei de supraveghere, trebuie sa o conectati la priza. Totodata, daca nu doriti sa inregistreze continuu, puteti programa dispozitivul sa porneasca intre anumite ore. Mai mult decat atat, descarcand aplicatia si conectandu-va, puteti viziona imagini in timp real de pe mai multe dispozitive. Practic, permite conectarea pana la 10 utilizatori.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

BabyToy™ AG-D1 4MP este o camera de supraveghere foarte buna, care poate fi montata fara probleme atat la interior, cat si la exterior. Cumparatorii confirma faptul ca aceasta permite obtinerea unor imagini foarte clare, atat pe timpul zilei, cat si pe itmpul noptii. De asemenea, si inregistrarile audio sunt foarte bune, iar aplicatia mobila este foarte usor de utilizat, dar extrem de practica. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: BabyToy™ AG-D1 4MP

9.8

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Imagini clare atat ziua, cat si noaptea
 • Poate fi montata interior/exterior
 • Wi-fi si control de pe telefon
 • Senzori miscare, Comunicare bidirectionala

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

2 thoughts on “Camera de supraveghere WIFI BabyToy™ AG-D1 4MP Review si Pareri pertinente

 1. NICOLAE GHEORGHE

  Am cumparat o camera BabyToy AG-D1 si am instalat o la tara .Toate bune .
  Am plecat la Bucuresti si APLICATIA ICSee nu se poate conecta la camera.
  Am datele mobile pornite
  Chiar si wi-fi conectat
  Nu se conecteaza
  Ce pot sa fac ?

  1. Ati conectat camera la Wi-fi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *