Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Arctic AD54240+ este un frigider prevazut cu doua usi, ce vine la pachet cu un pret destul de avantajos. Nu prezinta cele mai avansate tehnologii, insa cu toate acestea, reuseste sa isi faca treaba bine, asigurand conditiile optime alimentelor aflate in interior.

Frigiderul Arctic AD54240+ este prevazut cu sistem de racire static, avand la baza conducte prin care circula agentul termic, racind peretii si, implicit, temperatura din interiorul aparatului. Nu dispune de sistem de racire No Frost, de aceea, este posibil ca periodic sa apara depuneri de gheata pe peretii aparatului. Temperatura din interiorul aparatului poate fi modificata prin intermediul termostatului localizat in partea superioara a frigiderului, pe interior.

Aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 226 kWh.

Volumul total al frigiderului este de 223 litri, fiind distribuit intre frigiderul propriu-zis 177 litri si congelator 46 litri.

Arctic AD54240+ interior

Frigiderul propriu-zis este localizat in partea de jos si este organizat cu ajutorul unui compartiment inchis unde putem depozita vegetale si patru rafturi din sticla securizata, foarte rezistente, ce pot sustine si vase voluminoase. Pe usa frigiderului se afla trei suporturi din plastic, unde putem adauga recipiente de mici dimensiuni, sticle, borcane si asa mai departe.

Congelatorul este suficient de incapator incat sa puteti depozita pachete cu mancare, caserole, foi de placinta si asa mai departe. Capacitatea de congelare in decursul celor 24 de ore este de 4 kg.

Autonomia frigiderului este de 16 ore, astfel ca in cazul unei pene de curent, nu veti avea de ce sa va faceti griji. In plus, presupune un mod de functionare silentios inregistrand numai 40 dB.

Din punct de vedere estetic, este un aparat destul de simplu, fara elemente care sa iasa in evidenta. Este disponibil in varianta alba, iar cele doua usi sunt prevazute cu manere. Fiind reversibile, pot fi montate pe ce parte doriti.

Dimensiunile acestuia sunt de 145.8 cm inaltime, 54 cm latime si 60 cm adancime, alaturi de o greutate de 44 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Arctic AD54240+ este un frigider care desi nu dispune de cele mai performante functii si tehnologii, isi face treaba foarte bine, reusind sa asigure cele mai bune conditii  alimentelor aflate in interior. Cumparatorii confirma acest lucru, ba mai mult decat atat, sustin ca este si foarte silentios, destul de bine organizat si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare. Din punctul lor de vedere, constituie o alternativa buna si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Arctic AD54240+

9

Calitate

9.0/10

Design

8.5/10

Functii

8.5/10

Pret

9.3/10

Rezistenta

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Silentios
  • Bine compartimentat
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Autonomie buna

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *