Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Samus LS220A+ este o lada frigorifica ieftina si foarte eficienta pregatita sa ofere cele mai bune conditii pentru alimentele tale. Poate fi o alternativa foarte buna in materie de lazi frigorifice, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Lada frigorifica Samus LS220A+ ofera o capacitate medie de 200 de litri, fiind astfel mai incapatoare decat congelatoarele integrate in combinele frigorifice. Permite stocarea unei cantitati mari de alimente, iar pentru ca nu dispune de pereti despartitori puteti profita la maxim de spatiul oferit. Regasim un singur cos metalic unde putem adauga pachete mai mici, insa daca nu va este util, puteti renunta la el.

Samus LS220A+ interior

Lada are la baza sistem de racire static, racirea interiorului realizandu-se cu ajutorul conductelor prin care circula agentul termic. Racirea este destul de rapida, insa fiindca nu dispune de sistem No Frost, este posibil sa apara gheata pe peretii interiori. Este un fenomen absolut normal, iar in acest caz va trebui dezghetata lada si curatata.

Samus LS220A+ reuseste sa ramana o lada frigorifica economica fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la doar 186 kWh.

In plus, as vrea sa precizez si faptul ca lada dispune de roti ce permite transportul foarte usor al acesteia. Temperatura interioara va fi reglata cu ajutorul termostatului din dotare localizat in partea de jos a aparatului.

Samus LS220A+ termostat

Se poata lauda si la capitolul nivel al zgomotului, fiindca presupune o functionare silentioasa, inregistrand numai 45 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 91 cm latime, 84.6 cm inaltime si 55 cm adancime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Din punctul meu de vedere, Samus LS220A+ este o lada frigorifica foarte buna si foarte convenabila din perspectiva pretului. Cumparatorii, la randul lor, confirma acest lucru si sustin ca functioneaza excelent, este foarte silentioasa, dar si incapatoare. De asemenea, apreciaza consumul energetic redus, dar si faptul ca poate fi mutata foarte usor dintr-un loc in altul. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Recenzii pe scurt: Samus LS220A+

9.4

Calitate

9.6/10

Design

9.4/10

Functii

9.0/10

Pret

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Incapatoare
  • Silentioasa
  • Roti de transport
  • Economica

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *