Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Arctic O20+ este o lada frigorifica de dimensiuni reduse ce permite incadrarea ei si in spatii mai inguste. Totodata, pretul de achizitie este unul accesibil, insa pana atunci, dorim sa va prezentam mai multe informatii utile.

Lada frigorifica Arctic O20+ este prevazuta cu o capacitate de 205 litri, iar pentru ca nu exista pereti despartitori, puteti profita la maxim de tot volumul. Singurul accesoriu pe care il are este un cos metalic amplasat in partea superioara unde puteti depozita pachetele mai mici sau puteti renunta la el. Totodata, este  incadrata in clasa de eficienta enegetica A+, consumul energetic anual fiind aproximat undeva la 224 kWh.

Autonomia aparatului este una destul de mare ajungand pana la 36 de ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in maxima siguranta.

De asemenea, capacitatea de inghet in decursul celor 24 de ore este de 12 kg.

Reuseste sa ramana un electrocasnic silentios, inregistrand numai 42 dB. In plus, poate functiona si la temperaturi de sub 0 grade Celsius.  Totusi pentru ca nu dispune de sistem No frost, este posibil ca periodic sa apara depuneri de gheata pe peretii interiori, iar atunci va trebui curatata lada.

Dimensiunile acestei lazi sunt de 75.1 cm latime, 91.2 cm inaltime si 72.5 cm adancime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Arctic O20+ este o lada frigorifica excelenta pentru spatii inguste ce poate fi de mare folos atunci cand nu mai ai suficient de mult spatiu in congelator pentru depozitarea alimentelor. Cumparatorii care nu sunt deloc putini sustin ca isi face treaba foarte bine, raceste excelent alimentele, iar pentru dimensiunile ei este suficient de spatioasa. De asemenea, sustin ca este silentioasa, iar cei care o au de mai multi ani, pot spune ca asigura o buna rezistenta in timp. Prin urmare, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Pareri pe scurt: Arctic O20+

9.4

Calitate

9.4/10

Functii

8.8/10

Pret

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Se incadreaza perfect in spatii restranse
  • Autonomie buna
  • Silentioasa
  • Poate functiona si in incaperi mai racoroase

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *