Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Arctic AF54250+ este un frigider avantajos prin prisma pretului ce vine la pachet cu o compartimentare buna si un mod eficient de functionare. Ar putea fi o alternativa de luat in calcul pentru parinti, bunici sau chiar pentru apartamente de inchiriat.

Frigiderul Arctic AF54250+ este prevazut cu o capacitate totala de 221 litri. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de 214 kWh.

Este prevazut cu sistem de racire static, ceea ce inseama ca periodic este posibil sa apara gheata pe peretii interiori ai aparatului. In acest caz, va trebui decongelat si curatat.

Compartimentare Arctic AF54250+

Frigiderul propriu zis este prevazut cu o capacitate de 203 de litri si este organizat cu ajutorul a patru rafturi din sticla securizata foarte rezistenta, iar in partea de jos, se afla compartimentul pentru vegetale care va reusi sa le mentina proaspete un timp indelungat. Usa frigiderului prezinta si ea 5 suporturi din platic, unde poti depozita sitcle, borcane, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelatorul ofera o capacitate de 19 litri si chiar daca nu este foarte mare, poti depozita in interiorul sau cateva caserole cu carne, inghetata si asa mai departe.

Aparatul dispune de o autonomie suficient de mare, ajungand la 16 ore. In tot acest timp, alimentele se vor pastra in maxima siguranta. In plus, presupune si un mod de functionare silentios, fiindca nivelul de zgomot produs nu depaseste 39 dB.

Frigiderul dispune de un design simplu, avand o carcasa alba, ceea ce il face usor de integrat in orice bucatarie. Dimensiunile acestuia sunt de 143.8 cm inaltime, 54 cm latime si 59 cm adancime, avand o greutate de 43 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Arctic AF54250+ este un frigider rezonabil, ce dispune de o compartimentare eficienta si un mod de functionare silentios. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si sustin ca isi atinge foarte bine scopul. Pastreaza foarte bine alimentele, este suficient de incapator pentru nevoile lor si nu produce mult zgomot. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Arctic AF54250+

8.8

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.3/10

Pret

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Autonomie mare
  • Functionare silentioasa
  • Compartimentare eficienta

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *