Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Beko DN161220X este un model frigider cu usi absolut deosebit ce vine la pachet cu o multitudine de functii si tehnologii moderne, care ii vor creste eficienta, pentru ca alimentele tale sa fie pastrate in cea mai mare siguranta. Te invitam sa ne urmaresti in continuare pentru a afla cele mai importante informatii despre produs astfel incat sa iti poti forma o parere cat mai obiectiva!

Frigiderul Beko DN161220X pune la dispozitie o capacitate generoasa de 565 litri, ceea ce il face potrivit chiar si pentru familii mai mari. Totodata, acesta este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic decent. In principiu, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 458 kWh.

Acesta dispune de tehnologia NEo Frost care asigura conditiile optime pentru alimentele tale. Aceasta raceste pe baza curentilor de aer rece, tempeeratura si umiditatea fiind controlate in mod continuu. Astfel, nu vor aparea picaturi de apa, deci nici depuneri de gheata pe peretii interior. In plus, mancarea nu se va mai usca, ci se va mentine proaspata un timp indelungat.

De asemenea, aparatul este echipat cu filtru anti-miros si sistem antibacterian care vor inlatura mirosurile neplacute si vor impiedica dezvoltarea bacteriilor. Astfel, va fi asigurata o igiena optima pentru alimentele tale.

Mai mult decat atat, datorita luminii albastre Active Fresh, fructele si legumele se vor pastra proaspete mai mult timp, fiindca aceasta lumina stimuleaza procesul de fotosinteza.

In plus, atunci cand lipsiti de acasa perioade mai mari de timp si  nu deschideti deloc usa frigiderului, puteti activa Functia Eco ce va inregistra un consum energetic si mai mic.

Compartimentare Beko DN161220X

Frigiderul propriu-zis este prevazut cu o capacitate de 426 litri, fiind mult mai incapator decat multe combine frigorifice. In partea de jos, se afla compartimentul pentru fructe si legume, deasupra fiind un compartiment inchis mai mic, in care temperatura va fi mai scazuta si unde vor putea fi depozitate alimente perisabile precum unt, mezeluri, branzeturi  si asa mai departe. Spatiul liber din partea de sus, este organizat cu ajutorul a trei rafturi din sticla securizata foarte rezistenta si un suport metalic unde vei aseza sticle in pozitie orizontala.

Usa frigiderului este prevazuta si ea cu patru suporturi foarte incapatoare si rezistente, unde poti aseza de la sticle, borcane pana la recipiente mai mici, oua si asa mai departe.

Congelatorul este, deopotriva, destul de incapator, oferind un volum de 139 litri. Aici se afla un raft din sticla securizata ce imparte spatiul liber la jumatate. Pe usa congelatorului se afla doua suporturi din plastic, unde poti depozita recipiente de mici dimensiuni,

Design-ul frigiderului este unul simplu, dar foarte elegant, de culoare argintie. Manerele usilor sunt foarte rezistente, iar arhitectura lor ii confera un plus de eleganta. Aparatul masoara 182  cm inaltime, 84 cm latime si 75 cm adancime.

Se poate lauda si cu o autonomie foarte  mare, de 22 de ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in maxima siguranta. In plus, este foarte siletnios, astfel ca nivelul de zgomot produs este de 43 dB.

Concluzii si Pareri de la clienti

Beko DN161220X este un frigider foarte incapator, prevazut cu o gama variata de functii si tehnologii inovatoare, care il transforma intr-un aparat frigorific performant. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca este extrem de spatios, foarte bine organizat si reuseste sa raceasca foarte bine alimentele. In plus, sunt incantati si de design-ul foarte elegant al aparatului, iar in ansamblu, considera ca este o achizitie foarte buna si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Beko DN161220X

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte incapator
  • Foarte bine organizat
  • Functii performante
  • Tehnologia Neo Frost

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *