Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bosch KGF56PI40 este o combina frigorifica deosebita, ce ofera o capacitate generoasa si functii performante, asigurand cele mai bune conditii alimentelor depozitate in interior. Din punctul meu de vedere, producatorii au imbinat perfect partea estetica si cea parte, iar rezultatul este unul deosebit.

Combina frigorifica Bosch KGF56PI40 este prevazuta cu o capacitate generoasa de 480 litri, fiind potrivita si pentru familii mai mari. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. In plus, producatorii estimeaza consumul energetic anual la doar 216 kWh.

Aparatul este prevazut cu sistem No Frost, ceea ce inseamna ca nu vor exista depuneri de gheata. In plus, atunci cand lipsesti mai multe zile de acasa, poti activa functia Holiday care va oferi un consum energetic si mai mic, insa trebuie sa te asiguri ca in tot acest timp nu va deschide nimeni niciuna dintre usi.

Gratie functiei SuperCooling, alimentele recent achizitionate vor fi racite mai rapid. Totodata, previne incalzirea alimentelor aflate deja la frigider. Temperautra poate fi redusa accesand un singur buton, pragul minim fiind de 2 grade Celsius. Pentru prevenirea consumului de energie, functia va comuta in mod automat temperatura dupa 6 ore.

SuperFreezing este responsabila pentru protejarea alimentelor congelate, astfel incat va preveni decongelarea acestora in momentul in care adaugi produse noi, cele din urma fiind congelate mai rapid.

Multi Airflow alaturi de ventilator va produce curenti de aer rece foarte delicati si distribuiti in mod uniform. Astfel, fluctuatiile de temperarura vor fi minimizate, iar timpul de racire redus.

Un alt sistem ingenios implementat la aceasta combina este AirFresh Filter cu antibacteria ce are capacitatea de a neutraliza mirosurile neplacute din frigider, eliminand bacteriilor. Cu ajutorul acestuia, mirosurile intnse si neplacute sunt absorbite, iar aerul din interior va ramane proaspat, iar partea si mai buna este ca acest filtru nu trebuie inlocuit.

Pentru ca se poate intampla ca usile sa  nu fie inchise si alimentele sa fie puse in pericol, producatorii au echipat aparatul cu sistem de avertizare usi deschise care va emite un semnal sonor de atentionare.

In plus, pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului interior, aceasta detine iluminare LED premium, atat din lateral, cat si din plafon.
Compartimentare Bosch KGF56PI40

Frigiderul combinei Bosch KGF56PI40 ofera o capacitate impresionanta de 375 de litri. Interiorul este organizat cu ajutorul a patru rafturi din sticla securizata foarte rezistenta, ce pot sustine chiar si vase mai voluminoase si doua compartimente dintre care in unul din compartimente vei depozita vegetale pentru a isi mentine prospetimea de trei ori mai mult, iar in celalalt compartiment vei depozita carne, peste, care depotriva se vor mentine proaspete un timp indelungat.

Usa frigiderului este prevazuta cu trei suporturi incapatoare, unde poti depozita de la sticle, borcane pana la recipiente de mici dimensiuni, oua si asa mai departe. Printre cele trei suporturi, se afla si compartimentul pentru lactate, de altfel un compartiment foarte util.

Congelatorul combinei Bosch KGF56PI40 dispune de un volum de 105 litri. Este prevazut cu doua sertare transparente, in care poti depozita alimentele in functie de natura lor, fara sa imprumute mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul celor 24 de ore este de 16 kg.

De asemenea, combina sta foarte bine si la capitolul autonomie, astfel ca timp de 24 de ore, in cazul unei pene de curent, alimentele vor continua sa fie in maxima siguranta. In plus, presupune un mod de functionare silentios, astfel ca nivelul de zgomot produs nu depaseste 42 dB.

Totodata, prezinta un design foarte elegant, carcasa fiind de culoare argintie, ceea ce va face sa fie foarte usor de asortat. Usile sunt reversibile, astfel ca le vei putea monta pe ce parte doresti.

Dimensiunile aparatului sunt de 80 cm adancime, 193 cm inaltime si 70 cm latime, avand o greutate de 95 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Recomand cu toata increderea combina frigorifica Bosch KGF56PI40 fiindca este un model deosebit, caruia, personal, nu am putut sa ii gasesc minusuri. Clientii confirma acest lucru si declara ca este extrem de incapatoare, foarte silentioasa si economica. De asemenea, apreciaza foarte mult la ea modul eficient de compartimentare, precum si sistemele si functiile absolut inovatoare din dotare care isi fac treaba exemplar. Sunt de parere ca este una dintre cele mai bune achizitii si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Bosch KGF56PI40

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.8/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Capacitate ultra-generoasa
  • Eficienta energetica
  • Sisteme si functii performante
  • Design elegant

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *