Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Combina frigorifica Arctic AK54270+, 262 l, H 170.5 cm, Fast Freeze Zone, Garden Fresh, XXL Bottle, Clasa A+, Alb

Arctic AK54270+ este o combina frigorifica potrivit si pentru bucatarii mai putin spatioase, ce face parte din gama electrocasnicelor foarte accesibile ca pret. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii utile despre acest produs!

Combina frigorifica Arctic AK54270+ este prevazuta cu sistem de racire static, ce are la baza conducte prin care circula agentul termic. Fiindca nu dispune de sistem No Frost, este posibil ca periodic sa se formeze gheata pe peretii interiori ai aparatului. Reglarea temperaturii se realizeaza prin rotirea termostatului amplasat in interior.

Pe usile aparatului exista niste garnituri antibacteriene ce izoleaza eficient atunci cand usile sunt deschise.

Combina ofera o capacitate totala de 262 litri, fiind impartita intre frigider 175 litri si congelator 87 litri.

Frigiderul este prevazut cu un compartiment pentru fructe si legume, dar si cu patru rafturi din sticla securizata foarte rezistente ce ofera un suport optim chiar si articolelor mai voluminoase. Pe usa, se afla patru suporturi unde putem adauga sticle, borcane, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelatorul preiznta trei compartimente inchise ce ne permit depozitarea alimentelor in functie de originea lor, astfel incat acestea sa nu mai imprumute mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul celor 24 de ore este de 4 kg.

Combina este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic anual de 257 kWHh.

Autonomia este si ea una destul de buna, ajungand pana la 16 ore, timp in care in cazul unei pene de curent, nu va trebui sa va faceti probleme. In plus, este si destul de silentioasa, inregistrand numai 40 dB.

Din punct de vedere estetic, este un electrocasnic destul de simplu, fara elemente si alte detalii care sa iasa in evidenta, fiind disponibil in varianta alba. Avand usi reversibile, acestea pot fi montate pe orice parte doresti. Dimensiunile aparatului sunt de 54 cm latime, 60 cm adnacime si 170.5 cm inaltime, avnad o greutate de 52 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Arctic AK54270+ este o combina frigorifica ce se descurca eficient, chiar daca nu este prevazuta cu functii si tehnologii de ultima generatie. Cumparatorii sustin ca raceste foarte bine, este suficient de incapatoare pentru nevoile lor si foarte silentioasa. In plus, prezinta o compartimentare buna, de care sunt foarte multumiti. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Arctic AK54270+

9.2

Calitate

9.0/10

Functii

8.8/10

Pret

9.3/10

Rezistenta

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Compartimentare buna
  • Silentioasa
  • Autonomie buna

Puncte slabe

  • Lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *