Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Combina frigorifica incorporabila Bosch KIS87AF30, 272 l, Clasa A++, H 177 cm

Bosch KIS87AF30 este un model de combina frigorifica incorporabila foarte interesanta, prezentand o buna organizare interioara. Trebuie sa recunosc, insa, ca am fost surprins cand am aflat ca nu dispune de sistem No Frost, care sa impiedice formarea ghetii pe peretii interiori. Totusi, in acest context, au implementat tehnologia LowFrost datorita careia s-ar forma mai putina gheata, iar produsul va deveni mai usor de intretinut.

Combina frigorifica Bosch KIS87AF30 este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic mic. Comparativ cu un produs incadrat in clasa A, modelul in discutie inregistreaza cu aproximativ 40% mai putina energie electrica. In plus, functia Holiday este foarte utila in acest sens. Aceasta poate fi activata in perioadele in care sunteti plecati in vacanta, iar usa frigiderului nu va fi deschisa niciodata.

Volumul combinei este de 272 litri, fiind impartit intre frigider si congelator.

Frigiderul combinei Bosch KIS87AF30 prezinta o capacitate de 211 litri, fiind suficient de spatios. In partea de jos, se afla un compartiment inchis unde puteti depozita fructele si legumele pentru a le mentine proaspete mai mult timp. Deasupra acestui compartiment, se mai afla si trei rafturi realizate din sticla securizata prevazute cu margini din inox, ce pot sustine chiar si vase mai voluminoase. Usa frigiderului este echipata cu 5 suproturi din plastic, unde putem depozita oua, recipiente de mici dimensiuni, borcane, sticle si asa mai departe.

Congelatorul combinei Bosch KIS87AF30 pune la dispozitie o capacitate de 61 de litri si este impartit in doua compartimente. Compartimentul de sus Big Box este foarte spatios si low frost care impiedica formarea ghetii, insa neavand sistem No Frost, gheata tot isi va face aparitia, insa intr-o masura mai mica.

Termostatul prin intermediul caruia veti putea modifica temperatura de la nivelul frigiderului sau de la nivelul congelatorului este amplasat in partea superioara a frigiderului. In plus, cu ajutorul sau puteti activa sau dezactiva anumite functii.

Combina se paote bucura si de o autonomie buna, ajungand pana la 26 de ore. In plus, este silentioasa, astfel ca va inregistra cel mult 35 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 177 x 56 x 55 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri de la clienti

In principiu, Bosch KIS87AF30 este o combina frigorifica foarte buna, realizata din materiale de calitate, rezistenta, care ar justifica pretul ceva mai piperat, insa mi-ar fi placut sa fie prezenta si functia No Frost. Cumparatorii, la randul lor, sunt multumiti de ea si declara ca functioneaza impecabil, este spatioasa si foarte silentioasa. In plus, au mai apreciat foarte mult si faptul ca este foarte silentioasa, drept pentru care, considera raportul calitate/pret a fi unul corect.

Pareri pe scurt: Bosch KIS87AF30

9.6

Calitate

10.0/10

Functii

9.5/10

Pret

9.0/10

Rezistenta

10.0/10

Puncte forte

  • Spatioasa
  • Compartimentare buna
  • Consum energetic mic
  • Functie Holiday
  • Autonomie mare

Puncte slabe

  • Lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *