Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF4 este un aspirator foarte bun, prevazut cu un motor puternic capabil sa aspire chiar si cele mai fine particule de praf, murdarie si chiar parul de la patrupede. Modelul in discutie este prevazut cu sac ce ofera o capacitate generoasa de 4.5 litri, insa trebuie sa recunosc ca, personal, mi-ar fi placut mai mult sa aiba recipient de colectare a murdariei. Insa, chiar si asa nu va fi o problema, doar ca respectivii saci vor trebui inlocuiti periodic.

Putem aspira cu acest model cam orice tip de suprafata, fara teama de a deteriora, fiindca producatorii s-au gandit la toate si au echipat aparatul cu o multitudine de accesorii foarte utile. Printre acestea se numara duza pentru spatii inguste cu ajutorul careia putem patrunde si in zonele greu accesibile, dupa pentru tapiterie cu care vom putea aspira canapeaua, fotoliile salteaua si asa mai departe, dar si peria turbo, peria de praf cu peri naturali si peria clasica. Avand un cablu de alimentare de 8.5 metri, putem opera pe o raza de aproximativ 12 metri.

Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF4 protectieDe asemenea, apreciez foarte mult la el faptul ca prezinta o banda de imapact de jur imprejur fabricata dintr-un material sintetic foarte moale, care va proteja mobilierul in cazul in care aparatul va interactiona cu el accidental.

In acelasi timp, ofera o functionare cat se poate de sigura. Motorul nu forteaza sursa de alimentare, fiindca nivelul de putere ales va fi amplificat lent in momentul pornirii aparatului. Mai mult decat atat, beneficiaza si de protectie impotriva supraincalzirii, utila mai ales in cazul blocarii pasajului de aer, cand aspiram, de exemplu, obiecte voluminoase. In plus, pe maner dispune de o banda metalica ce functioneaza pe post de conductor de electricitate, astfel ca va preveni chiar si descarcarile statice intre aparat si utilizator.

In ceea ce priveste zgomotul produs, as putea ca nu sta deloc rau nici la acest capitol, inregistrand pe cea mai puternica treapta de ptuere numai 73 dB.

Din punct de vedere estetic, este un aparat interesant, ce beneficiaza de o carcasa visinie. In partea de jos, se afla panoul de control prin intermediul caruia pornim si oprim aparatul, precum putem modifica si puterea acestuia. Are o inaltime de 22.7 cm si o greutate de 7.26 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Personal, recomand aspiratorul Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF4 pentru ca este puternic si foarte eficient reusind sa aspire orice tip de suprafata de la podele dure pana la tapierii, covoare pufoase si asa mai departe. Deopotriva, si clientii sunt incantati de alegerea facuta si sustin ca este intr-adevar un produs de calitate ce merita achizitionat. Aspira foarte bine chiar si parul de animale, este usor de manevrat, iar cablul de alimentare este suficient de lung incat sa nu fie necesar sa schimbe priza foarte des. Prin urmare, sunt de pareere ca este o achizitie reusita si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF4

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere de aspirare mare
  • Accesorii diverse
  • Usor de manevrat
  • Siguranta in utilizare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *