Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

ARCTIC AK60355NFEMT+ reprezinta una dintre cele mai ieftine combine frigorifice, prevazute cu sistem de racire No Frost. Asigura o racire optima, dar si cele mai bune conditii pentru alimentele depozitate in interior.

Aparatul este prevazut cu sistem de racire No Frost, racirea realizandu-se pe baza curentilor de aer rece. Astfel, atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului, nu vor aparea depuneri de gheata pe peretii interiori. Totodata, temperatura si umiditatea vor fi ajustate in mod constant la un nivel optim, pentru siguranta alimentelor depozitate in interior.

Temperatura poate fi reglata prin intermediul display-ului prevazut cu butoane amplasat in partea superioara a usii frigiderului.

De asemenea, in momentul in care sunteti plecati mai mult timp si sunteti siguri ca frigiderul nu va fi deschis, puteti activa functia Holiday ce va presupune o functionare normala, dar cu un consum energetic foarte mic.

In plus, daca se intampla sa nu inchideti usa corect la frigider, veti fi avertizat prin intermediul unui semnal sonor.

Pentru o buna vizibilitate, frigiderul este prevazut cu iluminare LED.

Compartimentare combina ARCTIC AK60355NFEMT+

Combina frigorifica ARCTIC AK60355NFEMT+ pune la dispozitie un volum total de 321 litri, fiind distribuit astfel:

  • 231 litri pentru frigider
  • 90 litri congelator


Frigiderul este organizat cu ajutorul a patru rafturi din sticla securizata, foarte rezistenta, ce iti permite adaugarea chiar si a unor vase mai voluminoase. In partea de jos, nu lipseste compartimentul pentru fructe si legume ce va reusi sa le mentina proaspete un timp indelungat. Usa acestuia este dotata cu trei suporturi din plastic, ce permit depozitarea borcanelor, recipientelor de mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelatorul prezinta trei compartimente inchise, unde poti adauga alimentele in functie de natura lor, astfel incat sa nu imprumute mirosuri si arome. Totodata, capacitatea de congelare este de 5 kg in decursul celor 24 de ore.

Design-ul combinei este unul destul de  modern, carcasa fiind de culoare argintie. Totodata, dimensiunile acesteia sunt de 59.5 cm latime, 60 cm adancime si 201 cm inaltime.

Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum energetic decent. In plus, producatorii estimeaza consumul eneretic anual la aproximativ 331 kWh.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 43 dB, ceea ce inseamna un mod de functionare destul de silentios.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

ARCTIC AK60355NFEMT+ este o combina care isi face treaba foarte bine, reusind sa fie in egala masura si silentioasa. Clientii sunt foarte multumiti de ea si declara ca este foarte incapatoare, bine organizata, silentioasa, iar design-ul este unul atractiv. O recomanda cu toata increderea mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: ARCTIC AK60355NFEMT+

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

Functii si Tehnologii

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Capacitate generoasa
  • Sistem No Frost
  • Functionare silentioasa
  • Design placut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *