Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

BEKO RCNA400E20ZXP este o combina frigorifica ce ofera o capacitate medie, fiind prevazuta cu un sistem de racire extrem de eficient. Si in ceea ce priveste compartimentarea, sta foarte bine, insa mai multe detalii va vom dezvalui in continuare.

Combina frigorifica BEKO RCNA400E20ZXP este prevazuta cu o capacitate totala de 354 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum anual de aproximativ 346 kWh.

Aparatul frigorific dispune de sistemul Neo Forst ce ofera avantaje importante. Acesta se refera la racirea cavitatii interioare a frigiderului si a congelatorului utilizand curenti de aer rece, ce vor stabiliza in permanenta temperatura si umiditatea, in asa fel incat sa poata preveni formarea ghetii pe peretii interiori ai aparatului.

Filtrul anti-mirosuri joaca si el un rol important, precum si functia de ionizare, care vor neutraliza bacteriile, dar si mirosurile neplacute. Ambele sunt benefice pentru mentinerea unei igiene corespunzatoare, iar alimentele isi vor mentine proprietatile un timp indelungat.

Garnitura usilor prezinta anumiti aditivi care vor impiedica formarea mucegaiului si dezvolvarea bacteriilor.

In plus, atunci cand uitati usa deschisa, veti fi atentionati prin intermediul unui semnal sonor, prevenind astfel degradarea alimentelor aflate in interiorul sau.

Frigiderul combinei BEKO RCNA400E20ZXP:

 • dispune de o capacitate de 257 litri
 • este organizat cu ajutorul a 4 rafturi din sticla securizata foarte rezistente, ce vor putea sustine chiar si vase mai grele, unui compartiment pentru depozitarea vegetalelor, respectiv un compartiment pentru depozitarea lactatelor. De asemenea, beneficiaza si de un suport pentru sticle sau doze, pe care le va trebui sa le asezi in pozitie orizontala
 • usa frigiderului este dotata cu patru suporturi din plastic, unde poti aseza borcane, oua, recipiente de mici dimensiuni etc.

Congelatorul combinei BEKO RCNA400E20ZXP

 • ofera o capacitate de 97 litri
 • este organizat cu ajutorul a trei rafturi inchise tip ladita, care vor permite asezarea alimentelor in functie de natura lor, prevenind astfel imprumutarea mirosurilor si aromelor dintre ele
 • capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 5 kg.

Combina frigorifica BEKO RCNA400E20ZXP se bucura si de un design foarte elegant, carcasa fiind de culoare argintie. Pe usa frigiderului, se afla un display alaturi de cateva butoane de tip touch, de unde vei ajusta temperatura atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului. Dimensiunile combinei sunt de 59.5 cm latime, 65 cm adancime si 201 cm inaltime. Dispune de doua usi cu manere integrate, ceea ce din punctul meu de vedere ofera un plus de eleganta. Deschiderea standard se realizeaza pe partea dreapta, insa usile fiind reversibile, le vei putea monta pe partea dorita.

Ofera o autonomie destul de mare de 20 de ore, in timp ce modul de functionare este unul silentios, ce nu va depasi 43 dB.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

BEKO RCNA400E20ZXP este o combina frigorifica eficienta ce ofera conditiile optime pentru ca alimentele tale sa se mentina in maxima siguranta. Clientii sunt foarte multumiti de ea si declara ca ofera o buna organizare, flexibilitate si materiale de claitate. Acestia au mai adaugat faptul ca modul de functionare este foarte silentios si este potrivit chiar si pentru o familie cu unul sau doi copii. In consecinta, o recomanda cu incredere si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: BEKO RCNA400E20ZXP

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Pret

9.7/10

Functii si Tehnologii

9.8/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Functii moderne
 • Organizare buna
 • Sistem Neo Frost
 • Sistem de avertizare usi deschise

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *