Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light ACM-12ARWI este un aparat de aer conditionat foarte convenabil prin prisma raportului calitate/pret, ce vine la pachet chiar  si cu kit de instalare inclus. Ar putea fi o alternativa interesanta de luat in calcul, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare despre acest produs.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI este prevazut cu o capacitate medie de modificare a temperaturii, de 12000 BTU/h, fiind recomandat pentru suprafete de pana la 23 mp. In acelasi timp, este un aparat foarte economic incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter detine un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului. Datorita ei, compresorul isi poate modifica gradual turatiile in vederea atingerii temperaturii dorite mai rapid. In continuare va fi mentinuta cu un conum redus de resurse, iar pe cicluri lungi se pot obtine economii de pana la 40%.

Sistemul de filtrare include si un filtru Aroma care va avea capacitatea de a reimprospata aerul din incapere si de a tine la distanta tantarii.

Aparatul poate fi controlat atat pe intermediul telecomenzii cu infrarosu, cat si direct de pe telefonul mobil. A doua varianta se datoreaza tehnologiei Wi-fi si necesita conectarea la internet si descarcarea unei aplicatii. Ulterior, vei putea controla aparatul chiar si de la distanta, din orice loc.

Aparatul poate fi folosit in orice sezon, fiind dotat atat cu functia de racire, cat si cu cea de incalzire. In acelasi timp, aparatul mai beneficiaza si de alte functii utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – mentine umiditatea din aer in parametrii normali, pentru a preveni problemele de sanatate, dar si cele cu formarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pana la 24 de ore.
 • Auto restart – presupune posibilitatea  reluarii in mod automat a activitatii aparatului chiar si dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada determinata de timp, pana ce temperatura dorita este atinsa, ulterior, aceasta fiind  mentinuta cu un consum redus de resurse.
 • Sleep – asigura un somn linistit pe toata durata noptii. Previne modificarile bruste de temperatura in timp ce aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Follow Me – transforma telecomanda in termostat de camera, ce va transmite in mod constant feedback catre unitatea principala in vederea obtinerii unei temperaturi constante.
 • Autodiagnosticare – detecteaza orice problema aparuta inca din stare incipienta, intrerupand in mod automat activitatea aparatului. In plus, pe display va aparea un cod pe care il vei putea cauta in manualul de utilizare pentru a vedea despre ce este vorba.

In ceea ce priveste zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de putere, inregistreaza 53 dB. Nu este o performanta foarte mare, insa nici o valoare suficient de ridicata incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de80.5 cm lungime, 30 cm latime si 19.4 cm inaltime, avand o greutate de 28.5 kg, in timp ce unitatea externa masoara 77 cm lungime, 30 cm latime si 55.5 cm inaltime, alaturi de o greutate de 25.5 kg. In plus, si la capitolul design sta foarte bine, aparatul beneficiind de o carcasa foarte eleganta potrivita pentru orice tip de incapere.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light ACM-12ARWI este un aparat de aer conditionat bine pus la punct, ce ofera tot confortul de care ai nevoie in orice sezon. Clientii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca modul de functionare al acestui aparat este ireprosabil. In plus, apreciaza in mod deosebit la el faptul ca poate fi controlat direct de pe telefonul mobil, dar si faptul ca vine la pachet cu kit de instalare inclus, astfel ca raportul calitate/pret este extrem de avantajos.

Recenzii pe scurt: Star-Light ACM-12ARWI

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Functii si Tehnologii

9.4/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Tehnologie Wi-fi
 • Kit de instalare inclus
 • Functii moderne
 • Design placut

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *