Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Arctic AK60400NFMT este un model avantajos ca pret ce vine la pachet cu un design foarte atragator, integrandu-se perfect in orice tip de bucatarie. Va invitam sa urmariti in continuare acest material si sa aflati mai multe detalii despre produs!

Combina frigorifica Arctic AK60400NFMT este prevazuta cu o capacitate totala de 356 litri, fiind, in acelasi timp incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un  consum energetic anual de aproximativ 351 kWh. Este dotata cu sistem de racire No Frost, ceea ce inseamna ca te va scuti de problema formarii ghetii la nivelul peretilor interiori ai aparatului.

Pentru o buna vizibilitate in interiorul combinei, aceasta a fost echopata cu iluminare interioara. Cele doua usi sunt prevazute cu manere integrate, avand deschidere standard pe partea dreapta, insa fiind reversibile, le vei putea monta pe partea dorita.

Este un aparat neasteptat de silentios, astfel ca nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 43 dB.

In plus, si autonomia acesteia este una buna, ce ajunge la 43 dB, astfel ca, in cazul in care se iveste o pana de curent, vei fi mereu protejat.

Dimensiunile combinei sunt de 59.5 cm latime, 65 cm adancime si 201 cm inaltime, in timp ce greutatea acesteia este de 72 de kg.

Compartimentare combina frigorifica Arctic AK60400NFMT

Frigiderul este prevazut cu o capacitate de 257 litri si dispune de patru rafturi din sticla securizata, foarte rezistente, ce asigura suport optim chiar si vaselor voluminoase, in timp ce, in partea de jos, se afla un compartiment unde poti depozita fructele si legumele. Usa acestuia este dotata cu trei suporturi din plastic, unde poti aseza oua, recipiente mici, borcane si asa mai departe.

Congelatorul prezinta o capacitate de 99 de litri si este prevazut cu trei compartimente inchise unde poti aseza alimentele in functie de natura lor, evitand astfel imprumutarea mirosurilor si aromelor. Totodata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge pana la 5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Arctic AK60400NFMT este o combina buna, suficient de spatioasa si foarte placuta din  punct de vedere estetic. Clientii actuali sunt multumiti de modul sau de functionare si sustin ca reuseste sa ofere cele  mai bune conditii alimentelor depozitate in interiorul sau. De asemenea, apreciaza modul silentios de functionare si, mai ales, sistemul de racire No Frost, care impiedica formarea ghetii. In ansamblu, in recomanda si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: Arctic AK60400NFMT

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Pret

9.4/10

Functii si Tehnologii

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem No Frost
  • Functionare silentioasa
  • Incapatoare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *