Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Beko DBK 386 WDR+ este o combina frigorifica foarte apreciata de catre cumparatori, despre care am ales sa discutam in acest material. In plus, ofera si un raport calitate/pret foarte bun, insa mai multe detalii va vom prezenta in continuare.

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ este prevazuta cu o capacitate totala de 235 litri, fiind, totodata, incadrata in clasa de eficienta A+, inregistrand un consum energetic anual de 281 kWh.

Aparatul nu dispune de sistem No Frost, motiv pentru care este posibil ca pe peretii interiori sa apara periodic depuneri de gheata ce vor trebui indepartate.

Display-ul amplasat in partea superioara a usii prezinta cateva elemente interesante. Printre acestea se numara posibilitatea inregistrarii unui mesaj, ce va putea fi ascultat ulterior de ceilalti membrii ai familiei. De asemenea, exista posibilitatea setarii unei alarme. De asemenea, pe display va fi afisat si ceasul, iar personal, nu prea am vazut combine cu atatea functii la nivelul display-ului.

Un alt avantaj ar  mai fi prezenta dozatorului de apa, ceea ce iti va permite sa ai intotdeauna apa proaspata si rece in sezonul cald.

Aparatul beneficiaza de un design elegant, cele doua usi fiind prevazute cu manere verticale. Carcasa este de culoare argintie, astfel ca va fi foarte usor de asortat cu alte piese de mobilier. Dimensiunile combinei sunt de 59.5 cm lungime, 60 cm adancime si 201 cm inaltime.

Pentru o buna vizibilitate in cavitatea interioara a combinei, aceasta a fost dotata si cu iluminare interioara. In plus, se bucura si de o autonomie destul de mare, de 18 ore, ceea ce inseamna ca nu vei avea de ce sa iti faci griji in cazul unei pene de curent.

Verifica oferta de azi!

Compartimentare combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+

Frigiderul este prevazut cu o capacitate de 235 litri si este prevazut cu 4 rafturi din sticla securizata, foarte rezistente, unde poti aseza chiar si vase voluminoase. De asemenea, beneficiaza si de un compartiment pentru vegetale cu lumina albastra ce va stimula fotosinteza acestora, asigurand o propetime indelungata de pana la 30%. In plus, dispune si de un suport pentru sticle sau doze pe care le vei aseza in pozitie orizontala.

In partea superioara a usii frigiderului, se afla trei suporturi unde poti depozita diverse alimente si recipiente. In partea inferioara, se afla patru suporturi mici, dar si rezervorul unde vei putea adauga apa.

Congelatorul prezinta un volum de 90 de litri si este organizat cu ajutorul a trei compartimente inchise de tip ladita. Acestea iti vor permite depozitarea alimentelor in functie de natura lor, prevenind astfel schimbul de mirosuri si arome intre ele. In plus, capacitatea de congelare in decursul celor 24 de ore este de 5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Beko DBK 386 WDR+ este o combina frigorifica foarte buna, ce isi face treaba fara probleme, racind eficient toate alimentele depozitate in interior. Clientii actuali sunt incantati de alegerea facuta si declara ca alimentele sunt pastrate in conditii optime, vegetalele raman proaspete un timp indelungat, iar organizarea interioara este foarte buna. In plus, este suficent de incapatoare si silentioasa, drept pentru care considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Beko DBK 386 WDR+

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Functii si Tehnologii

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Compartimentare buna
  • Inregistrare mesaj vocal, alarma
  • Design elegant
  • Incapatoare si silentioasa

Puncte slabe

  • Lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *