Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Lada frigorifica Arctic O10+, 104 l, H 86, Clasa A+, Alb

Arctic O10+ este o lada frigorifica de dimensiuni reduse, ideala pentru cei ce au nevoie de spatiu suplimentar pentru congelarea produselor. In plus, pentru ca nu ocupa mult spatiu de depozitare, poate fi amplasata chiar si in bucatariile mici.

Lada frigorifica Arctic O10+ este prevazuta cu un volum de 104 litri si o capacitate de inghetare de 4.75 kg in decursul a 24 de ore. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus.

Spatiul din interior nu este compartimentat de pereti despartitori, ci detine un singur cos la care, optional, poti renunta. In cazul in care ai si pachete mici de depozitat, nu as recomanda sa renunti la el fiindca te va ajuta sa nu le pierzi printre pachetele mari.

De asemenea, lada ofera si o autonomie buna, de 30 de ore, care in cazul unei pene de cunret, va pastra alimentele in deplina siguranta. In plus, peretii aparatului beneficiaza de o izolatie densa ce asigura conditiile optime alimentelor. In plus, poate functiona si in incaperi neincalzite, fiind rezistenta la temperaturi joase.

Totodata, presupune si un mod de functionare silentioasa, astfel ca nu depaseste 41 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 53.7 cm latime, 86 cm inaltime si 61 cm adancime, avand o greutate de 27 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Arctic O10+ este o lada frigorifica ce reuseste sa isi faca treaba foarte bine, fiind silentioasa si economica. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca este suficient de incapatoare pentru nevoile lor, silentioasa, ingheata bine, iar in ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Arctic O10+

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Silentioasa
  • Economica
  • Autonomie buna
  • Nu ocupa mult spatiu

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *