Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Heinner HCF-316NHA+ este o lada frigorifica incapatoare si eficienta pe care am ales sa o testam si sa revenim cu informatii utile despre ea, dar si pareri personale. Prin urmare va invitam sa descoperiti constatarile pe care le-am facut!

Lada frigorifica Heinner HCF-316NHA+ este prevazuta cu o capacitate totala de 316 litri de care puteti profita la maxim avand in vedere ca nu exista pereti despartitori care sa ocupe inutil spatiu. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 27 de kg.

In partea dreapta jos, se afla termostatul lazii, prin intermediul caruia vei seta temperatura dorita, pentru ca alimentele sa se pastreze in cele mai bune conditii. In plus, cu functia de congelare rapida, poti congela mai usor alimentele proaspete.

Poate fi depozitata in incaperi incalzire sau chiat in incaperi neincalzite, mai ales ca producatorii promit o rezistenta buna chiar si in spatii unde temperaturile ajung la -15 grade Celsius.

Pentru a fi mai usor de mutat dintr-o camera in alta, lada a fost prevazuta cu roti de transport foarte rezistente. Lumina interioara este eficienta asigurand o mai buna vizibilitate in momentul in care ai nevoie de ceva din interiorul lazii. Cele doua cosuri din dotare te vor ajuta sa organizezi mai bine alimentele, adica pachetele mai mici sa ramana deasupra pentru a le gasi mai usor.

Autonomia aparatului ajunge pana la 37 de ore, ceea ce inseamna ca in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, lada va asigura cele mai bune conditii alimentelor tale. In plus, este si foarte silentioasa, inregistrand numai 42 dB.

Este un model destul de economic, fiind incadrat in clasa A+, iar conform spuselor producatorilor, ar inregistra un consum energetic anual de doar 281 kWh.

Dimensiunile produsului sunt de 112 cm latime, 85 cm inaltime si 70.5 cm adancime, avand o greutate de 44 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Heinner HCF-316NHA+ este o lada frigorifica foarte buna, care asigura conditiile necesare pentru alimentele tale. Clientii sunt multumiti de ea si declara ca este incapatoare, asa cum s-au asteptat, ingheata foarte bine alimentele si presupune o functionare destul de silentioasa. In ansamblu, nu au ce sa ii reproseze, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.2/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incapatoare
  • Silentioasa
  • Autonomie buna

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *