Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Arctic V 245 este o combina frigorifica foarte utila, despre care as putea spune ca isi face treaba cel putin decent, insa as vrea sa va prezint in continuare mai multe detalii relevante in vederea formarii unei pareri cat mai obiective, astfel ca in final sa luati decizia potrivita.

Vitrina frigorifica Arctic V 245 este prevazuta cu o capacitate de 230 de litri, interiorul fiind organizat cu ajutorul a cinci rafturi destul de incapatoare. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica C, care nu este tocmai cea mai performanta clasa, insa consumul este unul decent. In principiu, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 475 kWh.

Termostatul reglabil este amplasat in interiorul sau, permitand reglarea facila a temperaturii in functie de necesitate. Totodata, usile sunt prevazute cu garnituri antibacteriene ce previn formarea bacteriilor si dezvoltarea mucegaiului.

La interior, regasim un ventilator special amplasat pentru distribuirea uniforma a temperaturii si a umiditatii. De asemenea, dispune de niste rafturi din sarma ce pot sustine chiar si bauturi sau alimente mai grele.

Dimensiunile acesteia sunt de 134.4 cm inaltime, 54 cm latime si 60 cm latime, cantarind 50 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Arctic V 245 este o vitrina frigorifica rezonabila din toate perspectivele ce poate mentine continutul in conditii potrivite. Cumparatorii actuali sustin ca este un produs util care isi face treaba eficient. Au remarcat ca nu face condens nici in situatiile inc are usa este deschisa foarte des. Iluminarea interioara o considera eficienta intrucat ofera o mai buna vizibilitate. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Arctic V 245

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.3/10

Pret

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Dezghetare automata
  • Garnitura antibacteriana
  • Spatioasa
  • Termostat reglabil

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *