Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Leifheit 11913 este un mop cu abur ce presupune o incalzire rapida, reusind sa curete si sa igienizeze eficient podelele din locuinta ta. Poate fi folosit pe toate tipurile de suprafete dure cum ar fi gresia, parchetul, marmura etc, fara sa deterioreze. Este important de stiut faptul – chiar si setat pe intensitatea maxima, suprafata nu ramane atat de uda ca in cazul unui mop clasic.

Datorita aburilor fierbinti pe care moptul Leifheit 11913 ii elimina, in cea mai mare parte, bacteriile si germenii de pe podea sunt indepartati. In mai putin de 30 de secunde aparatul se incalzeste si il puteti pune in functiune. Prezinta sase duze ce vor distribui uniform aerul indepartand eficient murdaria fara sa depunem vreun efort suplimentar. Intensitatea aburului se poate regla, astfel ca in momentul in care ajungeti pe suprafata parchetului, se recomanda reglarea unei intensitati mai scazute.

De asemenea, beneficiaza de un rezervor destul de incapator, suficient pentru a folosit aparatul circa 40 de minute fara a il realimenta. Pentru a prelungi durata de utilizare a produsului se recomanda inlocuirea perioadica a filtrului de apa. Atentie! Pentru alimentarea aparatului, este necesara utilizarea apei distilate pentru a nu aparea probleme. In ceea ce priveste costul acesteia, nu aveti de ce sa va faceti griji, fiindca este foarte ieftina.

Laveta din dotare realizata din microfibra se poate detasa usor si poate fi spalata chiar si in masina de spalat rufe la temperatura de 60 de grade Celsius. Cablul de alimentare este suficient de lung incat sa permita acoperirea unei arii destul de extinse, asigurand astfel si un plus de flexibilitate.

Dimensiunile produsului sunt de 27.6 cm lungime, 64 cm inaltime si 25.6 cm adancime ,avand o greutate de 2.8 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Leifheit 11913 este un produs pe care il recomand cu toata increderea fiindca mi-a placut cum se descurca pe orice fel de podea dura, nu lasa urma si nici prea multa umezeala in urma sa. Clientii actuali confirma acest lucru si declara ca, pur si simplu, le-a creat dependenta. Il folosesc atat in apartamente, cat si in case, iar in ambele cazuri s-a dovedit a fi extrem de eficient. Face fata cu succes atat pentru murdarie mai putina, cat si pentru suprafete ceva mai murdare. In final, sustin ca este o investitie foarte buna, care le-a scutit timp si efort si pe care o recomanda cu toata increderea, apreciind raportul calitate/pret excelent.

Opinii pe scurt: Leifheit 11913

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Incalzire rapida
  • Rezervor incapator
  • Laveta din microfibra lavabila in masina de spalat rufe
  • Nu lasa urme, nu ramane multa apa in urma sa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *