Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Arctic V 296 este o vitrina frigorifica incapatoare si eficienta, ce reuseste sa pastreze bauturile si nu numai in cele mai bune conditii. Este un produs foarte indragit de catre cumparatori, insa mai multe detalii as vrea sa discutam in continuare.

Vitrina frigorifica Arctic V 296 este prevazuta cu o capacitate generoasa de 282 litri putand adaposti destul de multe sticle de suc, bere, apa si asa mai departe. Interiorul este organizat cu ajutorul a sase rafturi foarte rezistente si spatioase. In interior, vitrina beneficiaza de un termostat ajustabil ce ne permite reglarea temperaturii interioare in functie de necesitate.

Usile acesteia sunt realizate din sticla rezistenta si usor de intretinut. Garnitura lor prezinta aditivi speciali ce impiedica formarea bacteriilor si mucegaiului.

Pentru o eficienta mai mare, ventilatorul localizat in interiorul racitorului va distribui uniform temperatura si umiditatea in toata cavitatea interioara, astfel incat bauturile si, eventual, alimentele depozitate sa ramana in cele mai sigure conditii.

In ceea ce priveste eficienta energetica, trebuie sa recunosc ca mi-ar fi placut sa se mai lucreze la acest aspect, intrucat este incadrat in clasa de eficienta energetica C. In prinicpiu, producatorii estimeaza consumul enegetic anual undeva la 511 kWh.

Printre dotarile vitrinei as vrea sa mai reamintesc de sistemul de iluminare interioara care ofera o mai buna vizibilitate asupra continutului interior.

Dimensiunile modelulul analizat sunt de 149.3 cm inaltime, 59.5 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 57 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

In general, ce pot spune despre vitrina Arctic V 296 este ca ofera o eficienta sporita, reusind sa mentina in siguranta continutul acesteia. Cumparatorii, la randul lor, s-au declarat extrem de multumiti de ea, iar ceea ce le-a placut cel mai mult a fost capacitatea generoasa. Ulterior, au confirmat ca modul de functionare este ireprosabil, racind rapid si uniform toata cavitatea interioara. In plus, a fost apreciata si din punct de vedere estetic, acestia declarand ca este un produs placut. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Recenzii pe scurt: Arctic V 296

9.7

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.6/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Rafturi rezistente
  • Garnitura antibacteriana

Puncte slabe

  • Eficienta energetica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *