Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

ARGO Dry Digit 17 este un aparat care nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta unde exista probleme reale cu umiditatea excesiva. Este un dispozitiv performant care va reusi in cel mai scurt timp sa restabileasca nivel de umiditate optim si va solutiona eficient problema mucegaiului.

Prezinta o constructie compacta, marele avantaj fiind de a fi portabil, deci il veti putea muta cu foarte mare usurinta dintr-o camera in alta. In plus, dispune de un set de roti, pentru o deplasare mai facila cu un minim de efort din partea voastra. In partea de sus, dispune si de doua manere integrate foarte practice. In ceea ce priveste design-ul, este destul de simplu, dar placut, fiind de culoare alba.

Panoul de control amplasat in partea de sus dispune de patru taste permitand realizarea urmatoarelor comenzi: oprire/pornire, activare functie timer, reglare nivel de ventilare in functie de cele doua trepte, functie de dezghetare, reglare numar de ore pentru functia de remproizare, activare regim permanent de functionare fara automatizare si functionare automate. Accesand tasta on/off, se vor activa doua diode luminiscente care va indica daca aparatul functioneaza si daca nivelul de condens a atins pragul maxim.

Dupa aproximativ 250 de ore de functionare, dioda luminiscenta Reset Filtru se va aprinde pentru a va atentiona ca este necesara curatarea filtrului. Dupa ce l-ati curatat, va trebui sa apasati tasta Fltru pentru verificarea modului de functionare al aparatului. Ajustarea umiditatii relative din incapere se va realiza cu ajutorul tastei + si -, unde nivelul de umiditate poate fi reglat de la 35% pana la 80% in trepte de 5%.

Cu ajutorul tastei Speed Fan puteti seta chiar si viteza de ventilare a aparatului, iar cele doua diode luminiscente indica treapta de viteza setata. Cronometrl va trebui setat de fiecare data cand se doreste utilizarea aparatului.

Cu ajutorul tastei timer, puteti amana ora de incepere a dezumidificarii de la 2 ore pana la 4 ore. Cu ajutorul functiei Restart, aparatul isi poate relua in mod automat activitatea, in conformitate cu ultimele setari realizate, chiar si dupa pene de curent. Functia de memorare permite stocarea ultimelor setari realizate.

Aparatul aspira aerul din incapere prin intermediul grilei din spate, acesta fiind trecut ulterior printr-o serie de filtre si dispozitive anticondens, fiind ulterior eliberat prin laterale. Umiditatea din aer este retinuta in interior, in cadrul unui rezervor ce ofera o capacitate de 3 litri. Acesta dispune de un plutitor cu semnalizare, iar cu ajtuorul diodei luminescente vei sti cand rezervorul de apa se umple pentru a runca apa colectata in interior. De asemenea, aparatul beneficiaza si de protectie la prea plin, deconectandu-se automat atunci cand recipientul este plin cu apa.

Poti conecta aparatul chiar si direct la canalizare prin cadere gravitationala prin intermediul unui furtun. Este recomandat ca periodic cuva sa fie extrasa si dezinfectata cu apa fierbinte pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor in mediu umed.

O alta functie foarte interesanta si utila este cea de uscare a rufelor care va fi de mare folos mai ales in sezonul rece. Aceasta dezumidifica aerul in mod continuu, ventilatorul functionand la treapta maxima.

Modul de functionare este destul de simplu. Aerul este absorbit cu ajtuorul ventilatorului integrat in filtru si trecut peste un radiator cu aripioare care prezinta o temperatura scazuta. Agentul frigorific raceste radiatorul cre la randul lui va raci aerul care circula prin interiorul aparatului, producand fenomenul de condens, iar apa rezultata fiind colectata intr-un rezervor. Aerul dezumidifcat va fi eliberat cu 1-2 grade mai mare decat in momentul in care a fost absorbit.

Atunci cand temperatura de incapere este  mai mica de 12 grade Celsius, trebuie sa stiti ca aparatul beneficiaza de functia de dezghetare automata. In momentul dezghetarii nu va trebui deconectat de la reteaua electrica. Astfel, gheata acumulata pe aeripioarele radiatorului este topita, iar condensul este colectat in recipientul de 3 litri din dotarea aparatului. Poate fi folosit fara probleme si in spatii nesupravegheate, folosind un furtun extern pentru eliminarae condensului la canalizare.

recipient ARGO Dry Digit 17

De asemenea, ARGO Dry Digit 17 poate fi utilizat si pentru purificarea aerului, insa va fi necesara montarea filtrului HEPA la interior. Acest filtru are capacitateade a elimina particulele de praf, polen si chiar si scame.

Dezumidificatorul ARGO Dry Digit 17 prezinta o capacitate maxima de dezumidificare de 17 litr/zi, fara higrostat, facand fata eficient unei incaperi cu suprafata de pana la 25 mp. Capacitatea de dezumidificare la 26.7 grade Celsius si 60%/24 h cu higrostat este de 14.6 litri/zi. Poti regla manual nivelul de umiditate, in trepte de 5%. Debitul de aer ventilat este de maixm 115 mc/h cu 2 trepte de debit, astfel ca intr-o incapere cu suprafata de 25 mp aerul trece din aparat in decursul celor 24 de ore de 41 de ori.

De asemenea, presupune si un mod de functionare silentios datorita compresorului Rotary cu doua trepte de ventilare ce inregistreaza 43 respectiv 45 dB.

Ofera o eficienta energetica buna, fiind incadrat in clasa A, inregistrand maxim 295 W/h fara higrostat. Consumul cu senzor poate fi de maxim 230 W/h.

Aparatul poate fi folosit in incaperi cu temperatura cuprinsa intre 5 si 35 de grade Celsius, avand un domeniu de functoonare de 30-100% u.r.Instalatia de filtrare a aerului contine un fultru lavabil pentru praf si polen, dar si agenti alergeni.

Dimensiunile aparatului sunt de 35.3 cm lungime, 22.5 cm latime si 49.6 cm inaltime, avand o greutate de 13.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

ARGO Dry Digit 17 este un aparat foarte bun in orice locuinta unde exista un nivel de umiditate ridicat, care isi face treaba ireprosabil. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca reuseste sa scada nivelul de umiditate foarte rapid. De asemenea, au mai adaugat ca reuseste sa elimine foarte bine si mirosul de mucegai si condensul de pe geamuri. Sunt de parere ca este un aparat mai mult decat util, ce poat efi folosit chiar si in dormitor fiindca nu este deloc zgomotos. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

 

Pareri pe scurt: ARGO Dry Digit 17

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Timer
  • Filtru de purificate
  • Auto restart
  • Functionare silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *