Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Omron E4 Profesional este un aparat care are la baza stimularea electrica nervoasa transcutanata, fiind eficient pentru imbunatatirea circultiei sagvine, totodata reusind sa relaxeze is musculatura. Este o metoda de tratament fizioterapeutic cu un foarte mare succes, dar si eficienta, putand elimina chiar si durerile cronice. De exemplu, ar putea fi eficient in cazul nevralgiilor, durerilor post operatorii, tulburarilor de circulatie, lumbago, durerilor de incheieturi, artroze si asa mai deaparte.

Aparatul are la baza 12 programe diferite de tratament dintre care prezinta un program rapid de alinare a durerii. De asemenea, beneficiaza de 6 zone de tratament, 4 variante de masaj, precum si 10 niveluri de intensitate. Modul manual permite ajustarea tuturor parametrilor in functie de propriile preferinte. Pulsul este ajustat pe fiecare electrod.

Printre functiile speciale se numara Intens ce creste intensitatea tratamentului, Bland ce diminueaza intensitatea tratamentului, impulsul reglabil pe fiecare electrod, dar si inchidere automata, atunci cand electrozii nu sunt montati corect sau nu sunt montati deloc.

Aparatul Omron E4 Profesional este foarte usor de folosit chiar si de catre cei ce nu au avut o experienta anterioara cu un astfel de aparat. Necesita ca sursa de energie de doar 2 baterii AA de 1.5 tip LR03. Durata de viata a acestor baterii este, in medie, de 3 luni, daca este folosit 15 minute in fiecare zi sau aproximativ 2 luni daca este folosit zilnic 15 minute setat pe modul intens.

Aparatul este destul de mic, fiind usor de depozitat, greutatea acestuia fiind de doar 155 grame. Vine la pachet cu o husa in care il vei depozita mai usor, un set de electrozi si un set cu doua baterii 1.5 V.

Concluzii si Pareri

Omron E4 Profesional este un aparat foarte practic si foarte bun, ce nu ar trebui sa lipseasca din locuinta niciunei persoane care sufera de diverse afectiuni ce ii creaza dureri de nesuportat. Clientii sunt foarte multumiti de acest aparat si sustin ca odata montat au senzatia ca li se ia durerea ca prin minune. Multi dintre ei au renuntat la analgezice sub forma de pastile gratie acestui aparat. In plus, sunt foarte incantati pentru faptul ca este extrem de usor de folosit, motiv pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Omron E4 Profesional

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • 12 programe
  • 10 trepte de viteza
  • 6 zone de machiaj
  • Foarte usor de folosit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *