Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Hansa BOES68161 este un cuptor incorporabil accesbil ca pret ce vine la pachet cu un mod de functionare destul de simplu si foarte eficient. Ar putea fi o alternativa de luat in calcul chiar si pentru cei ce nu dispun de un buget prea mare, insa inainte de lua vreo decizie, va invitam sa aflati mai multe detalii despre produs.

Cuptorul Hansa BOES68161 ofera o capacitate de 62 litri, suficient de mare incat sa puteti intreprinde orice tip de activitate culinara doriti. Fiind prevazut cu alimentare electrica, va veni la pachet cu un set de avantaje precum coacerea rapida si uniforma, dar si siguranta in utilizare.

Cuptorul prezinta o structura foarte neteda a smaltului, astfel incat va deveni foarte usor de curatat. este suficienta umplerea tavii cu o jumatate de litru de apa, dupa care o puteti introduce in cuptor si seta temperatura de 50 de grade Celsius, timp de 30 de minute. Imediat ce aburul a patruns in reziduurile aflate la nivelul peretilor interiori, puteti sterge cu o laveta umeda sau cu un burete. De asemenea, foarte usor de sters este si sticla de pe usa. Datorita celor doua cleme amplasate in partea superioara a usii, demontarea va fi extrem de facila. In plus, datorita siclei reflexive in inteiorul usii cu geam triplu stratificat, aceasta nu se va incinge pe exterior in timpul functionarii, astfel ca cei mici se vpr putea juca fara probleme pe langa aparat.

Hansa BOES68161 este incadrat in clasa de eficienta energetica A, garantand un consum energetic redus. Pana nu demult aceasta clasa era considerata a fi cea mai performanta din punct de vedere al consumului de energie. De asemenea, acesta benficiaza si de 10 functii foarte utile. Printre acestea se numara functia grill care permite prepararea bucatilor mari de carne, astfel incat acestea sa devina fragede la interior si crocante la exterior. Functia timer intrerupe coacerea indata ce timpul prestabilit a expirat.

Deopotriva foarte utile sunt si functiile de preincalzire rapida sau decongelare ce permite dezghetarea rapida a alimentelor direct scoase de la congelator.

Pentru a putea verifica mai usor stadiul alimentelor, fara sa fie necesara deschiderea usii de fiecare data, aparatul a fost echipat cu iluminare interioara, care poate fi activata printr-un simplu buton.

In plus, beneficiaza de un design modern, fiind disponibil in varianta neagra, ceea ce il face foarte usor de asortat cu restul pieselor de mobilier. Frontal, sunt amplasate trei butoane rotative prin intermedul carora vei putea alege programul dorit, precum vei putea realiza toate setarile necesare.

Dimensiunile acestuia sunt de 59.5 x 59.5 x 57.5 cm (l x L x A) si cantareste 32.4 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Hansa BOES68161 este un produs bun, ce isi face treaba in parametrii optimi, caruia cumparatorii nu au ce sa ii reproseze. Dimpotriva, acesta se declara foarte multumiti de modul sau de functionare si sustin ca functiile din dotare sunt foarte eficiente si utile, coace foarte rapid si uniform alimentele si este extrem de simplu de setat. Il considera o achizitie foarte buna si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Hansa BOES68161

9.7

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Functii diversificate
  • Eficienta energetica
  • Usor de curatat
  • Design modern

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *