Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Zass HS 01 este un radiator cu halogen care poate asigura un confort termic mai bun, fiind ideal pentru incaperi mai mici. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde vom discuta pe larg toate informatiile necesare.

Radiatorul cu halogen Zass HS 01 este prevazut cu o putere de 1200 W si ofera trei trepte de putere pe care le veti adapta in functie de nevoi. Totodata, acesta poate face fata unei suprafete de pana la 15 mp. Include trei tuburi de halogen si ofera o incalzire rapida, dar si o lumina placuta.

Dispune de functie de baleiere automata in unghi de 70 de grade, pentru o incalzire uniforma a camerei. Asigura o eficienta foarte buna si un consum energetic scazut.

De asemenea, ofera un mod de functionare sigur, beneficiind de siguranta impotriva supraincalzirii, protectie la rasturnare si grlaj de protectie cromat si rezistent la temperaturi ridicate.

Acest dispozitiv este potrivit pentru incalzirea rapida, locala, dar nu de durata mare. Halogenul ofera o incalzire rapida a camerelor cu suprafete  mai mici.

Aparatul poate fi folosit in mai multe incaperi fiind usor de transportat dintr-un loc in altul, iar acest lucru se datoreaza manerului incorporat, dar si greutatii reduse de doar 2 kg.

Dimensiunile acestuia sunt de 32 cm lungime, 12.5 cm latime si 53 cm inaltime.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Radiatorul cu halogen Zass HS 01 este un dispozitiv eficient la care puteti apela pentru incalzirea rapida a unei camere mai mici. Cumparatorii confirma ca face ceea ce promite. Sustin ca incalzeste eficient camera unde este amplasat, prezinta dimensiuni reduse si nu ocupa mult spatiu de depozitare. Pentru ceea ce aveau nevoie, a fost o solutie excelenta, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Pareri pe scurt: Zass HS 01

9.4

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.5/10

Design

9.3/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 trepte de putere
  • Protectie la rasturnare
  • Protecite la supraincalzire
  • Silentios

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *