Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Ariston PRIOS 35 este un aparat de aer conditionat potrivit pentru incaperi cum ar fi living-ul, ce asigura tot confortul de care ai nevoie. Din punctul meu de vedere, este un aparat ce merita sa ii acorzi cel putin cateva clipe de atentie, asa ca va invitam in continuare sa aflati mai multe detalii.

Aparatul de aer conditionat Ariston PRIOS 35 este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, fiind potrivit pentru suprafete de aproximativ 25 mp. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un cosnum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol foarte important in activitatea aparatului, intrucat gratie acesteia, compresorul isi va putea varia in mod automat turatiile in vederea obtinerii mai rapide a temepraturii dorite.

Sistemul de filtrare implementat este unul foarte performant, ce reuseste sa purifice in totalitate aerul, eliminand eficient atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, reuseste sa neutralizeze chiar si mirosurile neplacute.

Poate fi folosit in orice sezon, avand la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire. In plus, aparatul mai beneficiaza si de:

 • Dezumidificare si ventilatie – elimina umiditatea excesiva din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Functia Auto restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat, chiar si dupa o pana curent in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Functia Follow Me – transforma telecomanda in termostat de camera, care va transmite in mod automat feedback catre unitatea principala pentru a mentine un nivel al temperaturii constante.
 • Functia de Auto-curatare – presupune uscarea rapida a vaporizatorului, pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa si sa creeze mirosuri neplacute.
 • Functia de Autodiagnoza – identifica orice problema aparuta la nivel functional, inca din stare incipienta, afisand pe display un cod specific pe care il vei putea cauta in manualul de utilizare.
 • Functia de Memorie – permite setarea si memorarea temperaturii dorite, vitezei ventilatorului pentru a spoi confortul locuintei tale.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada scurta de timp, pana ce temperatura dorita va fi atinsa, ulterior, aceasta fiind mentinuta cu un consum redus de resurse.

In plus, promite a fi un aparat foarte silentios, astfel ca pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza numai 39 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 80.5 cm lungime, 28.5 cm latime si 19.4 cm inaltime, avand o greutate de 7.5 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 70 cm lungime, 27.5 cm latime si 55 cm inaltime, avand o greutate de 22.7 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Ariston PRIOS 35  este un aparat care se descurca eficient, prevazut cu o gama variata de functii moderne, fiind pregatit sa asigure cele mai bune conditii. Clientii sunt multumiti de modul de functionare si apreciaza in mod deosebit la el modul de operare foarte silentios, precum si diversitatea functiilor din dotare. Il recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret bun.

Review pe scurt: Ariston PRIOS 35 

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Functii si Tehnologii

9.6/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret bun
 • Sistem de filtrare performant
 • Functionare silentioasa
 • Functii moderne si diversificate
 • Tehnologie pe Inverter

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *