Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Whirlpool SPIW312A3WF este un aparatul de aer conditionat modern, prevazut cu o serie de functii foarte interesante pe care le vom analiza in acest review. Este potrivit, in general, pentru living-uri destul de spatioase, asigurand un nivel de confort sporit.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW312A3WF este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, ceea ce il face potrivit pentru suprafete de pana la 25 mp. In acelasi timp, este un aparat foarte economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul incalzire si A+++ pe modul racirem asigurand un consum energetic foarte mic.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in eficeintizarea activitatii aparatului, intrucat, gratie acesteia, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, in vederea atingerii temperaturii dorite mai rapid. Ulterior, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de resurse, astfel ca pe cicluri lungi, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat este unul dintre cele mai importante modele de pe piata, reusind sa obtina o purificare completa a aerului, gratie densitatii ridicate si tehnologiilor avansate. Astfel, reuseste sa elimine particulele de praf, poluare, polen, virusurile, bacteriile, alergenii, dar si in acelasi timp, neutralizeaza mirosurile neplacute, inclusiv cele de tigara, reimprospatand aerul.

Aparatul poate fi controlat atat prin intermediul telecomenzii, cat si cu ajutorul telefonului mobill, fiind necesara doar conectarea la internet. Cea de-a doua alternativa permite controlarea aparatului chiar si de la distanta, atunci cand nu esti acasa.

Poate fi folosit in orice sezon, avand la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire, dar si alte functii la fel de utile, precum:

 • Dezumidificare si Ventilatie – elimina umiditatea excesiva din aer, reusind astfel sa previna formarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparautlui pe intervale orare pana la 24 de ore.
 • Auto restart – presupune posibilitatea reluarea activitatii aparatului chiar si dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Jet – intensifica activitatea aparatului pe o durata scurta de timp pana ce temperatura dorita este atinsa. Ulterior, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de resurse.
 • Tehnologia al 6-lea Simt – permite preluarea feedback-ului permanent din mediul ambiental si  ajustarea automata a tutuor functiilor, pentru ca nivelul de confort sa fie unul optim, cu un consum minim de resurse.
 •  Autocuratare – usuca rapid vaporizatorul, dupa incheierea activitatii de racire. In acest fel, este eliminata posibilitatea aformarii mucegaiului sau a bacteriilor pe suprafat sa, prevenind astfel mirosurile neplacute.
 • Dezghetare automata – se activeaza in cadrul regimului de incalzire si presupune oprirea pentru perioade scurte de timp, doar atunci cand se formeaza gheata in unitatea externa, lasand-o sa se decongeleze in mod automat.
 • Sleep/Night – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva oricarui factor perturbator. Temperatura se va modifica cu maxim un grad pe ora, iar aeroterma va fucntiona in regim silentios.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de putere, inregistreaza 40 dB, fapt pentru care putem spune ca reprezinta unul dintre cele mai silentioase modele.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 90.5 cm lungime, 21 cm latime si 27 cm inaltime, avand o greutate de 8.5 kg, in timp ce unitatea externa masoara 71.5 cm lungime, 24 cm latime si 48.2 cm inaltime, avand o greutate de 31 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Whirlpool SPIW312A3WF este un aparat de aer conditionat ultra-modern, prevazut cu functii si tehnologii avansate, menite sa sporeasca tot confortul casei tale. Clientii sustin ca isi face treaba foarte bine, asa cum era de asteptat. Desi multi dintre ei nu au reusit sa se conecteze de prima data la aparat prin intermediul Wi-fi-ului, lucrurile sunt simple: Va trebui sa va copiat de pe aparat mac-ul si parola. Parola este formata din 10 caractere SIAD. Numele aparatului in lista de Wi-fi este AIRCON_ urmat de mac cu: transformate in_ (exemplu: AIRCON_92_A2_25_B6_68_C6). Aparatul va trebui activat din telecomanda prin apasarea butonului Wi-fi alaturi de cele doua butoane de dezumidificare, asa cum este specificat si in manual. In continuare, aveti la dispozitie 2 minute pentru a va conecta. Nu trebuie sa asteptati sa apara in lista de retele Wi-fi pe telefon, ci va trebui sa accesati pe telefon: search Wi-fi,  tastand numele Wi-fi al aparatului. Dupa ce il va gasi, va trebui sa introduceti parola pentru a va conecta. Ulterior, de pe telefon va trebui sa accesati adresa de intranet a aparatului, pe care o veti gasi in manual. Va afisa o interfata destul de simpla, unde veti alege routerul vostru si parola de conectare la router. In consecinta, ca mod de functionare aparatului ruleaza excelent, neexistand probleme importante. In plus, cumparatorii considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Whirlpool SPIW312A3WF

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.5/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne si foarte diversificate
 • Foarte economic

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *