Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Vortex VAI-A1218FA este un aparat de aer conditionat ce vine la pachet  cu un raport calitate/pret foarte bun, despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Partea si mai interesanta se refera la faptul ca in pret este inclus si kitul de instalare.

Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1218FA este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, excelent pentru spatii de aproximativ 20 mp, insa suprafata poate varia si in functie de inaltimea camerei sau gradul de izolare al acesteia. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol foarte important in activitatea aparatului pentru ca datorita acesteia, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile in vederea atingerii temperaturii dorite mai rapid. Ulterior, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de resurse. In plus, pe cicluri lungi, pe pot obtine economii semnificative cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat este unul de inalta performanta, intrucat reuseste sa purifice in totalitate aerul, eliminand eficient atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Aparatul are la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire, insa, in acelasi timp, mai este dotat cu:

 • Dezumidificare si ventilatie – elimina umiditatea excesiva din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada limitata de timp, pana ce temperatura dorita este atinsa, ulterior, aparatul reluandu-si ciclul normal de functionare.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat, chiar si dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Autodiagnoza – identifica o problema la nivel functional, inca din stare incipienta, pe display, fiind afisat un cod pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare.
 • iFeel – transforma telecomanda in termostat de camera, ce va transmite constant feedback catre unitatea principala in vederea mentinerii temperaturii dorite.
 • Sleep mode – asigura cele  mai bune conditii pentru un somn linistit pe toata durata noptii, impiedicand schimbarea brusca a temperaturii, in timp ce aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Autocuratare – vizeaza uscarea imediata a vaporizatorului dupa ce activitatea de racire a luat sfarsit pentru a preveni astfel formarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa.
 • Anti-Fungus – porneste imediat dupa racirea si umidificarea aerului, protegand casa impotriva bacteriilor si ciupercilor.

In ceea ce priveste zgomotul produs, pe cea mai puternica treapta inregistreaza 52 dB. Chiar daca nu este cea mai buna performanta, cert este ca nu reprezinta o valoare suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 75 cm lungime, 28.5 cm latime si 20 cm inaltime, avand o greutate de 8 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 73 cm lungime, 25.5 cm latime si 54.5 cm inaltime, avand o greutate de 25 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Vortex VAI-A1218FA este un aparat de aer conditionat foarte bun, ce vine la pachet cu o serie de functii moderne si foarte diversificate. Clientii actuali sunt incantati de modul de operare al acestuia, setat atat pe racire, cat si pe incalzire. Sustin ca reuseste sa racoreasca eficient incaperea in sezonul canicular, iara functiile din dotare sunt foarte  bine gandite astfel incat sa acopere  orice tip de nevoi. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Pareri pe scurt: Vortex VAI-A1218FA

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.8/10

Functii si Tehnologii

9.6/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Functii moderne si foarte diversificate
 • Sistem de filtrare performant
 • Kit de instalare inclus
 • Tehnologie pe Inverter

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *