Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Hausberg HB-8560 este un radiator electric care poate imbunatati confortul termic al locuintei oferind un mediu placut. Este un dispozitiv indispensabil in multe locuinte in care caldura reprezinta o reala problema.

Radiatorul electric Hausberg HB-8560 prezinta o putere de 2300 W si este echipata cu lampa de semnalizare cu trei pozitii. Cu ajutorul termostatului reglabil puteti controla temperatura din camera.

Aparatul se monteaza foarte usor, fiind in final un produs foarte fiabil si eficient. Totodata, presupune un mod de functionare sigur, beneficiind de sistem de siguranta la rasturnare, care presupune oprirea automata a aparatului in cazul in care acesta este rasturnat.

Mai mult decat atat, gratie constructiei sale si a modului in care a fost gandit ocupa putin spatiu in camera. In partea din fata, putem gasi panoul de control care va permite sa realizati toate setarile dorite pentru un bun confort termic.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Radiatorul electric Hausberg HB-8560 este o solutie buna prin care puteti readuce confortul termic in locuinta. Cumparatorii sunt  multumiti de eficienta aparatului si sustin ca pentru nevoile sale a fost cea mai buna alegere. Incalzeste eficient si rapid spatiul unde este amplasat chiar si cand vine vorba despre o terasa acoperita. Totodata, nu ocupa mult spatiu si presupune un mod de functionare sigur, fiind exact ceea ce isi doreau. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: Hausberg HB-8560

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Eficient
  • Termostat reglabil
  • Siguranta in utilizare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *