Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

BEKO BINA 090 / BINA 091 este un aparat de aer conditionat ideal pentru spatii mari, ce ofera o gama variata de functii moderne. In plus, in pret este inclus chiar si montajul, deci nu va trebui sa mai cheltuiesti bani in plus si cu montarea aparatului.

Aparatul de aer conditionat BEKO BINA 240 / 241 este prevazut cu o capacitate impresionanta de modificare a temperaturii de 24000 BTU/h, ceea ce inseamna ca va face fata foarte bine unor suprafete de pana la 47 mp. In acelasi timp, este un model foarte economic, incadrat in clasa A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului, deoarece permite compresorului sa isi varieze in mod automat turatiile, in vederea atingerii temperaturii dorite mai rapid. Ulterior, aceasta va fi mentinuta cu un consum minim de resurse. In plus, pe ciclcuri lungi se pot obtine economii energetice de pana la 40%.

Aparatul dispune si de un sistem de filtrare foarte performant alcatuit din doua filtre HDde mare densitate pentru praf si un sistem de filtrare cu filtru catalizator rece ce sterilizeaza si indeparteaza mirosurile neplacute. In plus, filtrul Cold Catalyst retine formaldehidele cum ar fi compusii organici volatili si alte gaze toxice. Ulteiror, sistmeul de filtrare cu carbon activ va asigura o purificare completa a aerului, indepartand atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Este ideal pentru a fi folosit in orice sezon, avand la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire. In plus, acesta mai este prevazut si cu alte functii la fel de utile:

 • Dezumidificare si ventilatie – vizeaza eliminarea umiditatii excesive din aer, oferind un aer curat, departe de mucegai.
 • Sleep mode – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva factorilor perturbatori. Astfel, impiedica modificarile bruste de temperatura, in timp ce aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto-restart – presupune reluarea activitatii aparatului automat, dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Jet – intensifica activitatea aparatului pe o perioada limitata de timp, pana ce temperatura dorita a fost atinsa, ulterior, reluandu-si activitatea normala de functionare.
 • Dezghetare automata – se activeaza doar in cadrul regimului de incalzire si presupune pauze de scurta durata in care gheata formata in interiorul unitatii interne sa se poata decongela in mod natural.
 • Autocuratare – presupune uscarea vaporizatorului indata ce regimul de racire a luat sfarsit pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa.
 • Follow me- transforma telecomanda aparatului in termostat de camera ce va transmite in mod constant feedback catre unitatea principala, mentinand astfel temperatura constanta.

Nivelul de zgomot inregistrat pe cea mai puternica treapta de putere este de 61 dB. Nu este tocmai cel mai silentios model, insa nici nu este o valoare suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 111.9 cm lungime, 33.6 cm latime si 25.9 cm inaltime, avand o greutate de 15 kg. Totodata, unitatea externa masoara 84.5 cm lungime, 36.3 cm latime si 70.2 cm inaltime, avand o greutate de 65 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

BEKO BINA 240 / 241 este un aparat de aer conditionat avantajos, ce ofera o gama variata de functii moderne si un nivel de confort ridicat. Clientii sustin ca acest produs se ridica la nivelul asteptarilor sale, oferind o capacitate foarte buna de racire. Functiilor din dotare isi fac treaba foarte bine, iar in ansamblu, este un aparat bun. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: BEKO BINA 240 / 241

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate mare
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne si foarte diversificate
 • Kit de instalare inclus

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *