Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

BEKO BRVPF090/091 este un aparat de aer conditionat ce vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte avantajos. In plus, pretul include si kitul de instalare, ceea ce te va scuti de o grija in plus, dar si de cheltuieli suplimentare.

Aparatul de aer conditionat BEKO BRVPF090/091 dispune de o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, fiind recomanda pentru incaperi cu suprafete de 15-24 mp. Bineinteles, suprafata poate varia si in functie de inaltimea incaperii si gradul de izolare al acesteia.

Totodata, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ceea ce inseamna un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol important in activitatea aparatului intrucat gratie acesteia compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, astfel ca temperatura dorita va fi atinsamult mai rapid. Ulterior. aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de resurse.  Pe cicluri lungi, se pot obtine economii de pana la 40%.

Aparatul dispune de un sistem de filtrare performant, ce asigura o purificare completa a aerului eliminand eficient atat particulele de praf, poluare si polen,  cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Poate fi folosit in orice sezon, beneficiind atat de functia de racire, cat si de cea de incalzire. In acelasi timp, aparatul mai dispune si de alte functii la fel de interesante si utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – vizeaza eliminarea umiditatii excesive din aer in vederea prevenirii aparitiei mucegaiului. Pot fi folosite in orice sezon.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale de timp prestabilite, in functie de orele celemai avantajoase pentru tine.
 • Auto-restart – presupune reluarea activitatii aparatului, chiar si dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Jet – intensifica activitatea aparatului, in vederea atingerii temperaturii dorite mai rapid. Ulterior, aparatul isi va relua ciclul normal de functionare.
 • Auto-curatare – mentine vaporizatorul uscat, pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa si sa creeze mirosuri neplacute.
 • Zone Follow – transforma telecomanda in termostat de camera in vederea mentinerii unei temperaturi constante.
 • Auto Swing 2D – presupune eliminarea fluxului de aer pe doua directii pe plan vertical, ventiland aerul in mod automat cu patru trepte plus turbo, avand un contrl al unghiului de deschideal paletelor cu un debit de pana la 500 mc/h.
 • Dezghetare automata – se activeaza doar in timpul regimului de incalzire si presupune pauze de scurta durata in vederea decongelarii in mod natural a ghetii formate pe unitatea externa.

Unitatea interna masoara 80.5 x 19.4 x 82.5 cm (L x A x l) si cantareste 7.5 kg, in timp ce unitatea externa masoara 70 x 27.5 x 55 cm  (L x A x L) avand o greutate de 23 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

BEKO BRVPF090/091 este un aparat foarte conevabil ce reuseste sa ofere rezultate optime si un confort sporit de fiecare data. Clientii actuali sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca, din punctul lor de vedere, a fost o alegere buna. Sustin ca isi face treaba eficient, functiile din dotare sunt foarte utile si nu au intampinat niciun fel de probleme. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte avantajos.

Recenzii pe scurt: BEKO BRVPF090/091

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Kit de instalare inclus
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii diversificate
 • Tehnologie Inverter

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *